Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolala 34

Jak często dzidzia powinna się ruszać w 24 t.ciąży.

Polecane posty

Gość jolala 34

Pytam bo to moja druga ciąża i wydaje mi się że mój synuś był już na tym etapie bardziej ruchliwy , czułam go prawie cały czas. Teraz dzidzia rusza się tak z 3-4 razy dziennie . Od kiedy należy liczyć ruchy? Czy to zależy może od płci , bo teraz podobno to dziewczynka?

Gość bekky 25
Może poprostu leniuszek z niej?? :D

Gość giguś
Moja dziewczynka też taka delikatna była , i zdrowiutka się urodziła i jest b.grzeczna od 2 tygodnia życia prześpi całą noc (10- 6) jestem w szoku bo syn całą ciążę wiercił się cały czas i naprawdę mocno a nie spał 2 lata !

Moja mała też leniwa a to już 31 tydzień :) a kartę ruchów zaczyna się prowadzić chyba około 35 tyg, ale nie jestem pewna...

Gość KIRTUKA
Mój gin twierdzi że po 24 t.c. dziecko powinno się ruszać co najmniej 3 razy dziennie

Gość lizakowska
a jak to jest jak sie rusza w brzuchu?czujesz jak cię kopie i boli? co one tam robia? pływają? ciekawe czy pod woda mają otwarte oczy.

Mnie w tym czasie dzidziuś czasem nawet ze 2 dni nie dawał znaków, ważne jest czy masz łożysko na przedniej ścianie, bo jeśli tak to możesz niektórych ruchów nie odczuwać.