Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość placzek

bo moja przyjaciolka

Polecane posty

Gość placzek

jestem smutna bo moja kolezanka wymowila mi przyjazn i nie wiem nawet dlaczego. stwierdzila ze to ja urwalam kontakt z nia a wcale nie prawda nie mialam poprostu czasu mam obecnie bardzo odpowiedzialna prace i musze zostawac po godzinach dopiero wczoraj moglam do niej zadzwonic ale mnie zbyla mowiac ze skonczylam z nia kontak i dopiero teraz sie melduje tzn. cyt. a ty co z choinki sie urwalas teraz to ja nie chce . i co wy nato co ja mam zrobic bardzo tesknie za nia prosze o pomoc

Gość placzek
kochani pomozcie sama nie wiem zadzwonic mam do niej czy nie

Gość podrazniona
najlepiej szczerze z nia pogadaj jesli Ci zalezy...

Gość lubię piątek
zadzwoń napewno warto

Gość ile wy macie latlaski
? hm?

to normalne, ze poczula sie pokrzywdzona, bo ja zaniedbywalas. Zadzwon i porozmawiajcie sobie szczerze;)

Gość placzek
dziekuje kochani ja wczoraj juz prubowalam ale nic nie wyszlo bo zaczela mi wymyslac i gadac o rzeczach az mi sie glupio zrobilo najgorsze to ze ona wcale nie potrafi zrozumiec ze czlowiek chce troche czasu dla siebie miec no i skonczyla rozmowe ze mna a dzisiaj widzialam ja na plazy i az mi lzy stanely w oczach ale przeszlam dalej bo ona sie pupa do mnie wykrecila nic z tego nie rozumie

Gość placzek
tak bym naprawde chciala zadzwonic ale wiem ze odlozy

Gość a w jakim sensie
ona jest Twoja "przyjaciolka" ?;)

Gość placzek
tak to moja najlepsza przyjaciolka ale ostatnio sie duzo wydarzylo i postanowilam troche na dystans z nia pomyslalam ze to nam dobrze zrobi i zatesknimy do siebie . poszlo o to ze moj chlopak nie za barzo ja lubi bo ma przyjaciela turka i w dodatku zonatego no i rozumiecie

Gość placzek
nigdy jej nie mowilam ze mam przez to troche problemow z moim chlopakiem i zdecydowalam ze troche dystans od nich obojga dobrze zrobi czy zrobilam coc zle?

Gość Naucz się pisać po ludzku
Zdanie się zaczyna od dużej litery i kończy kropką! A ty jak piszesz ? Jeden chaotyczny ciąg wyrazów. Cieżko cię przez to zrozumieć.