Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cpl

czy czlowiek jest zdolny zrezygnowac z czegos i jak wyglada prawdziwy zwiazek

Polecane posty

Gość cpl

witam jestem tu pierwszy raz jak uwarzacie czy czlowiek jest w stanie wszystko zrobic dla tej 2 osoby czy wy drogie panie i panowie zrezygnowaly bysci z czegos dla swojego partnerai i jak wyglada prawdziwy zwiazek wedlug was

Gość rosemarie
no własnie to elastycznosc, pamietam jak w rozmowach w toku on mowi slub był w meksyku bo na stałe mieszkamy w polsce, musi byc rownowaga:

Gość cpl
a my to czolgiem na wesele pojedziemy ;) a serio czy ktos z was zrezygnowal z czegos dla tej 2 osoby ...............?????????????????

Gość trerwwrtt
no bądz powazna i sprecyzuj pytanie. Bo co to znaczy zrezygnował "z czegos". Co zgodziłam sie na ogorkowa, chociaz wolałabym pomidorowa. I co powinnam sie z tym obnosic.

Wg mnie kazdy zwiazek wymaga kompromisow, zle sie jednak dzieje, jesli czlowiek rezygnuje z rzeczy, ktore sprawiaja mu radosc lub poswieca dla kogos swe osobiste szczescie, wtedy jest kicha. Raz poswiecilam sie i przeprowadzilam do miasta, gdzie mieszkal moj chlopak, wzielam tam tez studia podyplomowe, jednym slowem, swa przyszlosc ukierunkowywalam pod \"naszym\" katem, a nie pod katem tego, co dla MNIE bylo dobre, no i sie przejechalam.

Gość rosemarie
tak ogorek zamiats pomidoru dzis jade busem ty autem bo masz cos zalatwic mieszkam tu bo ty masz prace, ja moge ja wszedzie znalec wlasnie sytuacje to wazne

Gość Sarida.M
zapewniam cię ,że tak, dla drugiej osoby można zrobić naprawdę wiele , jednym słowem wszystko.

Gość rosemarie
ale wiesz studia podyplomowe tam gdzie on mieszka to nic. jak duze miasto to i dzieki niemu lepsza szkole skonczylas:) skonczylas nie wyslzo i moglas wrocic. chyba wyolbrzymiasz te przjechanie sie to samo z prcą, lepsza firma, prestiz, mozna zyskac. jelsi cos robie to mam na mysli siebie i jego, milosc to agape. egoizmem byloby gdybym mu kazala mieszkac w moim miescie.

Gość Astral
Najgorzej jak zawsze ta sama osoba ustepuje tej drugiej :O Poza tym nie warto robic dla kogos WSZYSTKIEGO.

Gość rosemarie
jak dla mnie milosc to wzajemnosc, to wiadome ze mowie: ja i ty, naprzemian ustepuje,y, nie tylko jedno.

Niestety sie przejechalam, bo to miasto po pierwsze wcale nie bylo wieksze ani lepsze, a moglam studiowac wszedzie gdzie mi sie podobalo, bo akurat mialam kase na caly rok studiowania i utrzymania sie, a po drugie w polowie studiow (ktore na szczescie trwaly tylko 1 rok) on znalazl sobie nowa dziewczyne, a ja zostalam na lodzie w obcym miescie bez mieszkania i znajomych. Tak wiec nie radze w imie milosci robic wszystkiego dla kogos :O Zawsze trzeba brac pod uwage fakt, ze KAZDY zwiazek moze sie niespodziewanie rozleciec.

Gość leopold
nie ma sensu rezygnowac z czegokolwiek....nic na krzywy ryj........po co ustapstwa.......mozna znalezc osobe bardziej dobrana do nas........

Gość cpl
jestem podoficerem wp zaproponowano mi wyjaz do iraku moja dziewczyna i przyszla zona nie chce sie na to zgodzic

Gość i ma racje

Gość i ma racje
zaoszczedz jej przynajmniej slubu przed wyjazdem...zal takiej mlodej wdowy........

Gość i ma racje
juz slysze tem marsz zalobny........

Gość cpl
a byliscie na misji bo ja juz kilka mam syrja kosowo

Gość rosemarie
rozumiem twojha dziewczyne jak sie kocha to sie nie chce aby tego kogos zabito nie za polske walczysz, tylko za irak i to powoduje ze ona jets na duze nie. co ci to da? tylko kase a dla kasy nie warto traciic zycia a tym bardziej milosci.

Gość ogame no
A mój KOchany nie potrafi zrezygnowac dla mnie z CHOLERNEGO!!!! Ogame

Gość cpl
co to jest ogame

Nie istnieją chyba związki bez kompromisów. Taki związek nie miał by racji bytu. Chyba że on jest tyranem a ona się na to godzi - ale to tylko abstrakcja. Czasami człowiek musi zmienić się diametralnie, jeśli chce żyć w związku z tą \"drugą połówką\"