Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gwiazdkaa

jakie slynne osoby poznaliscie - osobiscie ?!

Polecane posty

heh.. ja przez to ze jestem w \'x\' pewnym zespole tanecznym objezdzilam juz prawie cala polskie, i przez to poznalam bardzo duzo ludzi slawych.. : np. mariusza pudzianowskiego. Frytke.tomasza polko.malgorzate foremniak.monike brodke, bercika z serialu ;swieta wojna\' i wielu wielu innych.. a Wy ??? pOzdarwiam

Gość rosemarie
apteka:) zespol łzy jako grali piosenki z agnieszką, anwet rece podawali darie pisarke, jak bedzie slawna to oj, bedziecie mi zazdrosci:) moj brat zna jednego z czlonkow kabaretu tego na topie, on ma brata to kumple mojego brata:) nie patrz czy slawny tylko jakie ma serce, cechy, charaktwer:)

Gość Irka Bieleninka

Gość julLlka
Ewe drzyzge.. ;)

Gość rosemarie
mowilam tak troszke ze zdziwiniem:)czy slwani to lepsi? nie, przynajmniej wedlug mnie zawsze sercem patrz nie ma to jak gazetowy facet:)

Gość oluuniaaaAa
Adamka.. i wielu innych bokserow :d uUuuła

Gość rosemarie
muniek zadziera nosa. ja tego nie lubie. minelabym go szerokim łukiem

Gość WEERW
Janerke,

glownie dlatego, bo co roku ktos slawny goscil w moim liceum a takze dlatego, bo 2 razy w roku moja Mama ociera sie o takie towarzystwo poznalam: - Korę Jackowską - Boguslawa Morke - Marka i Agatę Torzewskich - Krystynę Łybacką - Michała Milowicza - Krzysztofa Maternę - Marka Kondrata - Iwana i Delfina (tak, to niestety prawda :D) - Bogusława Kaczyńskiego - Alicję Janosz - Kubę Wesołowskiego - Jolantę Pieńkowską a we wrzesniu zapowiada sie, ze dzieki Mamuśce poznam Dode albo Mandaryne. to dopiero bedzie ubaw po pachy :D

chcesz powiedziec ze Twoja mam ociera sie o Kore Jackowska i Delfina? :D ja raz otarlem sie o siebie i bylo to niezapomniane doswiadczenie mmm... 🖐️:P🖐️

Niestety w moim życiu nie poznałam zbyt wielu znanych osób, jedynym spotkaniem ( jeśli wogóle można to nazwać spotkaniem) wartym zapamiętania był chat ( 6 lat temu) z Keanu Reevesem w trakcie promocji ostatniej płyty jego zespołu.

Gość poznać a znać to różnica...
Znam: Artura Gadowskiego & cała IRA Tomka Banasia (gitara De Mono, ex Mafia, Piasek) Poznałam: całe De Mono całe Sumptuastic Skiba Jarek Jakimowicz Tomek Bracichowicz (Mafia) Kobranocka (częściowo :P ) zespół Bracia (Cugowscy w domysle) Maciek Gładysz (gitara) Antonio (gitara od KASY,Piaska) Doda i Dodosław ...ale to chyba jeszcze nie wszystko... :P

Jan Paweł II - krótka rozmowa to najsławniejsza osoba którą poznałem osobiście.

i jeszcze Szymon Wydra & Carpe Diem ;)

...i jeszcze ze Łzami też kiedyś piliśmy - tak mi się przypomina co jakiś czas ;)

Gość a co mnie to obchodzi kogo
ty znasz :-O

Ja poznałam Pana Tiktaka, Pankracego, ciotke Klotke, Kazika i pare osób z kabaretów.

Gość to teraz ja
Michał Żebrowski Jarek Jakimowicz Maciej Zień Gosia Baczyńska Natalia i Paulina Przybyszówny Magda Wójcik Tomasz Sapryk

Gość i na pewno ci sławni ludzie
was pamiętają :-O Już to widzę :-O

Gość rosemarie
na kolanach? o matko:O nie lubie takiego czegos nawte u par a co dopiero u obcych polowa z tych ludiz gra, inna jest w domu w kapaciach a inna tu, gra i sie kreuje. sa sztuczni i nieszczelwiwi

Do --> to teraz ja A jaki jest prywatnie Jarek Jakimowicz? Zawsze mnie to ciekawiło.

Gość Perszinga znałam
i cały Pruszków dawny, bo teraz to się dużo dużo pozmieniało

Zbigniewa Bońka. Powiedziałam mu cześć na lotnisku, a on mi odpowiedział cześć, więc można mówić o znajomości :D

Gość podszywaczka stara praczka
PARIS HILTON