Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nyna22

sklepy internetowe

Polecane posty

Gość nyna22

co sadzicie o sklepach internetowych? jak czesto robicie tego typu zakupy? jakie rzeczy najczesciej kupujecie?

Najczęściej Polacy kupują kosmetyki, książki i części komputerowe. Wygodna forma zakupów, choć różnie z tą wygodą bywa. Będzie coraz więcej sklepów. Ja tworzę swój sklep od podstaw (komputerowy). Za kilka miesięcy ruszy.

Gość nyna22
do góry

Gość Aśka__22
książki najczęściej ostatnio odkryłam www.a.pl - supermarket spożywczy i jestem zadowolona

Gość frytaa
No ja dużo kupuje...Prawie wszystko, prócz jedzenia, hehe. Nawet ostatnio wpadłam na test w sieci - https://www.bzwbk.pl/63391, pierwszy ogolnopolski test kupowania, i z moich odpowiedzi moge wywnioskować, ze bede w czołówce kupujących ;)

Gość moninja
Ja zdecydowanie najczęściej kupuję w necie płyty CD. KSiążki i ciuchy wolę w realu. Nie mówiąc o reszcie. A ten teścik rzeczywiście bardzo spoko:)

Gość Gajika
O, fajny teścik. Ja w necie kupuję zazwyczaj bieliznę, ciuchy (fajne można znaleźć okazje), buty, plecaki. Ech, w sumie, ostatnio nawet moja apteka uruchomiła sklep internetowy. Czyli,jak nic, e-zakupoholiczka. Nie wiem szczerze mówiąc czy w Polsce jest dużo osób podobnych do mnie, pewnie przekonamy się, kiedy zostaną opublikowane wyniki testu.

Gość piertuszka33
A co myslicie o tym sklepie? chce sie przerzucic na żywność ekologiczną, ta strona wyglada calkiem przyzwoicie i mam pytanie dla bardziej doswiadczonych. Kupujecie w takich sklepach i czy cenowo to jest drozej jak w normalnych?

Gość piertuszka33
to polećcie chociaz coś ze zdrowym żarłem prosze!

Gość piertuszka33
PODNOSZE ludziki

Ja kupuję w necie tylko biżuterię w Klubie Biżuterii. Polecam, jestem już stałą klientką u nich

Gość ytjyi
a znacie jakis sklep dobry sklep internetowy z wmiare tania odzieza ??

Gość kociara87
Modna i ekskluzywna bielizna damska jest na http://ekskluzywna.pl Ogrom fasonów i rozmiarów :) szybka i bezproblemowa przesyłka, polecam ;)

Gość Gość13

Nie zajmuję się sklepem. Mam lepszą rozrywkę. Zapraszam na imprezkę z zespołem Galaxis.