Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamilka_44

Czy zakładanie tamponu boli???

Polecane posty

Gość Kamilka_44

Jestem przerażona, bo za kilka dni jadę nad morze i akurat będę mieć okres, oczywiście chce używać tamponów ...nie wyobrażam sobie siedzenia w upale z podpaską! Tylko, że podobno zakładanie tamponu strasznie boli ;( Powiedzcie, jak to jest? Bo nie wiem czy się odważyć ;(

Gość mimi14
nie masz sie czego bac!!!!!!!!!!!!!1tampony zapewniaja swietna ochrona a jesli jedziesz nad morze to z tamponem możesz wskoczyc do morza i cieszyc sie wakacjami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość mimi14
i to wcale nie boli tylko musisz sie rozluznic bo inaczej nic z tego.

Gość ula _ 13
Ja też mam taki sam problem jak Kamila BOJE się założyc tampon bo mysle ,żę to bardzo boli !!!!!!!!!!!!!!!

Gość mimi14
wcale nie!!! ale nie mozecie tamponow wklagac prosto tylkopod katem!!!i wszystko bedzie ok

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaui.
Lepiej na poczatek użyć z aplikatorem. Najpierw wypróbuj w domu przed wyjazdem. Musisz jednak pamietać, że jeżeli wejdziesz z tamponem do wody musisz do zmienić po wyjściu z niej. t Tampon nasiąknie wodą i po pierwsze możesz zabrudzić strój, a po drugie (i chyba najważniejsze) stanie sie niehigieniczny.

Gość menika
suchajcie ja mam 12 lat dostałam 1 okres ni niewiem co mam zrobic i czy niejestem troche za mała na tampony

Gość menika
odpiszcie jak najszybciej

Gość mimimimi
jakies brednie piszesz dziewczyno ;) zakladanie tamponu kompletnie nie boli, a najlepsza pozycja do jego aplikowania to taka na ugietych nogach, cos w podobie jak siadanie na kibelku tyle tylko, ze tampona instalujesz na stojaco ;) a tampony sa rewelacyjne i pozwalaja sie cieszyc wakacjami i co najwazniejsze, zapewniaja pelen komfort

Gość menika
dzienki baby