Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość calineczka uf

gdzie najtaniej aquamid

Polecane posty

Gość akija
robiłam usta róznymi wypelniaczami, ktore wchłaniały sie po 6-8 miesiącach. Aż pewnego razu przekonała mnie moja lekarz, do aquamidu. I muszę powiedzieć, że to był dobry wybór. Jakość aquamidu jako wypełniacza oceniam dobrze. Po roku od wstrzykniecia nie mam żadnych powikłań. Cena 1600 zł, miejsce Warszawa.

Gość hermina79
akija a mozesz napisać prosze gdzie w warszawie i u kogo ? Pozdrawiam

Gość MoniQue1973
do akija: udało ci się z brakiem powikłań, niektórym niestety nie.

Gość akija
słyszałam o powikłaniach po podaniu Aquamidu, ale kiedy byl podany w czoło. Jesli chodzi o usta, to raczej panie są niezadowolone z wyglądu swoich powiększonych ust, a nie wiąże się to z powiklaniem po Aquamidzie. Moje usta wyglądają normalnie :))) A doktor, która mi robiła, rownież jest z polecenia innych. Żeby być fair wobec wszystkich powiem, że można ją odnależć na stronie www.aquamid.pl dr Iwona Minkiewicz, Pozdrowiam cieplutko.

Gość agagdańsk
Witam, chciałam tylko napisać że też robiłam w zeszłym roku usta w Świebodzinie, adres znalazłam właśnie na tej kafeterii , jechałam aż z Gdańska, ale opłacało się o polowe taniej . Efekt jak na razie bez zmian! Jesienią tego roku wybieram się do P. doktor na wypełnienie bruzd w okól nosa.

Gość silveretta
hej ja robiłm 2razy aquamid.7lat temu i rok temu.raz w ktowicach u dr.wilgusa za1500zł.i mialam to6lat.

Gość mam male usta...
u kogo najlpeiej jest powiekszyc sobie usta w warszawie? i il ekosztyuje jedna dawka aquamidu? bardzo czekam na odpowiedzi...

Gość 43ewa
temat jakoś upadł podnoszę co sądzicie o tym wypełniaczu bo mnie zaciekawił robiłam bruzdy nosowo wargowe restylanem perlane raz 1 poprawka 0,5 cm3 efekt na 80% jeszcze by się przydało. tylko ten koszt może zrobić aqamidem będzie na dłużej co o tym sądzicie?

Gość buczu6969
Miauka prosze czy moglabys wyslac mi swoej zdjecia przed i po wstrzyknieciu aquamidu??jestem ciekawa tego preparatu sama myslalam o powiekszeniu ust moj adres buczu6969@tlen.pl

Gość blackespresso
Mam pytanie do Jepsi. Wiem że w tym watku odpowiadala bardoz dawno ale mam nadzieje, że moze odpisze. Czy moglabys podac mi tutaj swojego maila ew nr gg. Zalezy mi na rozmowie z Tobą. Tez jetsem ze Ślaska i zalezy mi na powiekszeniu warg. Lice ze sie odezwiesz! :)