Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość calineczka uf

gdzie najtaniej aquamid

Polecane posty

Gość calineczka uf

bardzo chciałabym powiekszyc usta ale niewiem gdzie to bedzie najtaniej (bariera finansowa:()niestety a zalezy mi na trwałynm efekcie czy 2 ml aquamidu znacznie powieksza usta???????????

Gość tabu
powiekszanie ust aqaumidem to rozwiązanie czasowe,góra dwa lata sie trzyma z tego co pamietami kosztuje koło 1200-1500 za dawkę!można wykupić niecałą ale wtedy efekty sa nieznaczne:)

Ja mam aquamid rok i nie widze zmiany :-) Koszt aquamidu u DR Bromy to 2500 za 2 ml, a jeden chyba 1400. Aquamid jest malo wyadajny.

Gość najtaniej w poznaniu

Hej ggggg mogłabyś mi przeslac fotki swoich usteczek przed i po wstrzyknieciu aquamidu??? Z gory uprzejmie dzekuje szmyrgotka@o2.pl

Gość klaudia17
Przepraszam , gdzie jest klinika dr.Bromy ?? Kontaktowałam sie ze znanym doktorem Szczytem ale u niego 2ml kosztują aż 3 600 !! nie stac mnie na to ,musze szukac czegos taniej ale równie dobrze.Proszę o pomoc :(

Gość 678945676543456
www.modelmed.pl Dwa ml kosztuja 2500

Gość a powiedzcie mi
jak duzy jest wlasnie efekt po 2 ml? po jednym w kazda warge. Bo nie zalezy mi na wielkich ustach limy ale efekcie takiego opuchniecia moich naturalnych

Aquamid jest nietrwaly, popatrzcie sobie na haslo \"AQUAMID - PRZESTROGA!\" lub \"PRZESTROGA - AQUAMID\", bo nie dokladanie nie pamietam. Mojej znajomej z Lodzi trzymal sie tylko 10 miesiecy, inne dziewczyny wypowiadaly sie podobnie. NIE SLUCHAJCIE NAGANIACZEK MODEL - MED, bo to jest klinika skompromitowana.

Gość xin
Efekt po dwóch ml, jest bardzo mizerny, niestety, opuchlizna duzo daje ale niestety pozniej efekt troche maleje jak ona schodzi. Mam go od 2005 roku, to bedzie ponad poltora roku i jest taki jak był. Natomiast dwa ml podane w jedną wargę dadzą spory efekt ale nie kolosalny, jednak jeden w jedną raczej nie widzialny efekt "nawilżenia:", jednak jenorazowo lepiej nie podawać więcej niż jeden w jedną, zawsze można dostrzyknąć.

Gość nioniol
jeżeli nie Modelmed to gdzie? Czy ktoś mógłby polecić jakąś DOBRĄ , SPRAWDZONĄ klinikę/ lekarza w Warszawie? gdzie wstrzykują aquamid?

Gość nioniol
Wolałabym cos na stałe. Na początek pojedyńcza mała dawka- dlatego potrzeba mi kogos dobrego, żeby nie "załatwił" mi twarzy na resztę życia.

Witam:-) Czy może ktoś podać mi namiary do dobrego lekarza lub klinikę na śląsku-Katowice,Gliwice,Sosnowiec,itd.Chodzi mi oczywiście o aquamid.wielkie dzięki.

Hej, widzę,że na śląsku nikt nie powiększa ust:-) Szukając lekarza przez przypadek dowiedziałam się paru rzeczy o cenach aquamidu. Przede wszystkim lekarze i gabinety naciągają nas-klientów na wygórowane ceny. Oczywiście to żadna nowość. 1ml aquamidu kosztuje około 800zł, a lekarze zwykle biorą drugie tyle od nas plus oczywiście wizyta. A należy dodać, że lekarze mają duże rabaty, co pozwala im kupić preparat za jeszcze niższą cenę, którą ww. a często jest tak,że do 2ml dostają gratis kolejny 1 ml. Wynik mojej dociekliwości jest rewelacyjny. Znalazłam dystrybutora i 2 ml będę miała za niewiele więcej, niż w gabinecie za 1ml. Znalazłam lekarza, któremu taki układ pasuje-skasuje mnie tylko za wstrzyknięcie preparatu:-) Ostatecznie będzie mnie to kosztować około 2 tyś, a w innym przypadku kosztowało by około 3300zł. Dociekliwość się opłacała.

Gość azja111
Witaj może podałabyś namiary na tego dystrybutora, chociaz pechowo jestem z Trojmiasta, ale myśle,że dzisiaj to już nie problem...oni też\ się przemieszczają pozdrowionka

Gość KlerkaM
To sa jakies kosmiczne ceny, u nas za tyle to by nikt się nie zainteresował nawet powiekszaniem ust. Nie dajcie się nabijać w butelkę. Robiłam usta w Świebodzinie w Przychodni AURIS. Zapłaciłam za 1 ml 600zł. SZUKAJCIE W MNIEJSZYCH MIASTACH ZAWSZE TANIEJ. Na prawde nie kłamie. Raz robiłam kwasem hialuronowym, ale trzymało tylko 9 miesiecy, potem aquamidem, rok temi i trzyma.Koleżanka z Poznania przyjeżdza do Świebodzina, bo taniej. Możecie potwierdzić, podaję telefon do Przychodni 0-95-755-9200, 0-603-872-554

Gość hskakkkkkkkk
KLERKA czy mozesz powiedziec czy wstrzyknelas sobie aquamid? za 600 zl??? cos mi sie nie chce wierzyc... ja w zielonej gorze za aquamid placilam 1500

Gość to dobre sluchajcie
ja mialam aquamid 10 lat temu tak tak 10 lat temu robiony i efekt jest do dzis . robilam u dr dmytrzka w Szczecinie ale ja nie mialam 1 fiolki tylko 3 i juz wtedy placilamz 3 tysiace , pamietam jedna fiolka 1000 zl , kiedys mialam kolagen u sankowskiego zniknąl za ....tydzien

Gość Adnil
Jepsi czy moglabys mi podac jakies swoje namiary. Jestem z Katowic. Chcialabym sie od ciebie dowiedziec paru rzeczy o aquamidzie. Moj mail: bluppers@gmail.com. Z gory dzieki! Adnil

Gość Mijorkka
Ja też polecam aquamid, mam od 5 lat i jestem zadowolona. Jak czytam coś na niekorzyść aquamidu to jestem zdziwiona, może coś żle ktoś zrobił, żle wstrzyknął w usta.

Gość Miauka
Do Klerki zadzwoniłam do tego gabinetu, który podajesz, rzeczywiście robią aguamid, ale troche pomyliłaś ceny. Za 600zł mogą Ci zrobić 1 ampułkę Teosjalu, któy starcza na 10-12 miesiecy, a za aguamid trzeba zapłacić 900zł, ale to i tak nie dużo. Jestem ze Szczecina, u nas ceny sa bardzo wygórowane, za 1 ampułkę aquamidu trzeba dać 1500zł, do tego oddzielnie liczą Ci znieczulenie 100zł. Dzięki za namiary, bo skorzystam. Nie jest to daleko od Szczecina.

Gość Miauka
Skorzystałam z Twoich namiarów Klerko, jestem bardzo zadowolona, mam piękne usteczka i z tego co Doktor mówiła starczy na 4 lata.

Gość Miauka
Klerko, czy zagladasz tu jeszcze? Dzięki za namiary, moje usteczka są OK. Wielkość jest taka jaka miała być. Identyczne od zabiegu, nic sie nie zmniejszyły. Ale zaszalałam nieźle. Raz sie żyje. Za pierszym razem wstrztyknęłam sobie po 1 amp aquamidu w każdą wargę. Wcale nie miałam wielkich ust. Wyszłąm z gabinetu ze specjalnymi plastrami na ustach, które mogłam zdjąć dopiero wieczorem. Mąż chciał mnie wyrzucić z samochodu. Wielkość ust nie była zadowalająca. Po 2 tygodniach kolejna dawka. Następne dwie ampułki. To było i nadl jest to. Nich sobie mówia co chcą, ale jest to coś o czym marzyłam. Pozdrawiam Cię Klerko

Gość suchankova
Do Miauka >>> Moglabys mi przeslac swoje foto usteczek, chcialabym zobaczyc jak wyglada efekt, bo chcialabym gorna warge naturalnie tak...bardzo bym byla wdzieczna zazdjecia przed i po wstrzyknieciu, na moj email: marsu@interia.eu

Gość alinak
Powiększałam sobie usta u dr Ewy Skwiercz w Gdyni 3 lata temu Aquamidem. Lek zakupiłam sama dostałam namiary od Pani doktor, a po otrzymaniu ampułek został mi wstrzyknięty.Jstem bardzo zadowolona-efekt do dziś niezmieniony.Najpierw zdecydowałam się na 1 ampułkę ale to było zdecydowanie za mało.Potem w niedługim czasie były kolejne 3 i teraz jest super.Gorąco polecam.A pierwszą ampułkę miałam w znieczuleniu miejscowym kremem Emla i wzięłam Ketonal ,ale bolało.Potem były kolejne ,ale w znieczuleniu dożylnym.Pełen komfort.Obecnie Pani doktor konsultuje w Gdyni na ul.Partyzantów Gabinet Medicas.

Gość ojteusta
Ja zawsze bezbłędnie rozpoznaję czy usta były powiększane czy nie, radzę powiększanie minimalne.... naprawdę zawsze ale to zawsze jest to widoczne. Bardzo dużo zależy od naturalnego kształtu i "materiału własnego" . Te powiększane w głupi sposób i rozpoznawalne są aseksualne. Normalni mężczyźni ze wstrętem odnoszą się do takich. Kobiety kiedy wy tego się nauczycie! Male usta też są piękne. Osobiście mam naturalnie duże, tylko trochę mniejsze od Angeliny J. ale widzę i obserwuję małe, piękne i kształtne inne usta. Natura nie może się zbytnio mylić, pamiętajcie !

Gość monia44
z czy musi to byc aquaramid?trwale i z dobrym efektem mozna powiekszyc usta kwasem hialuronowym.dawka preparatu kosztuje 1200zl i utrzymuje wypuklosc ust do 24mcy.

Gość ingi28
Hej. Jesli ktos moze mi polecic dobra przychodnie gdzie robia aquamid w okolica Katowic to bede bardzo wdzieczna!!!!! Chce sobie powiekszyc gorna warge ale nie chce isc byle gdzie. bede wdzieczna!!!!