Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*majka

Szampon dla dziecka 7-letniego

Polecane posty

Witam. Mam problem z rozczesywaniem włosów u mojej 7-letniej córki.Ma włosy cienkie, delikatne i podatne do kręcenia.Próbowałam Johnsona, Nivea ale te nie pomagają.Stosowane balsamy spowodowały tylko łupież. Czy znacie może jakiś naprawdę dobry szampon żeby można było stosować u dzieci i żeby rozczesywał włosy?

Gość Johnson jest fatalny
kazdy ma po nim lupiez. Sprobuj szampon dla doroslych + odzywke, przeciez to nie niemowlę

No właśnie po odżywkach dla dorosłych dostała łupież a nie po Johnsonie. Nie wiem, co mam zrobić. Włosów nie chcę jej obcinać, bo ma ładne (choc troszkę cienkie).

Gość ja używam Johnsona lawendowego
i jest najlepszy dla mnie- nie ma łupieżu:) A ogólnie każdy szampon mnie podrażnia:o I też mam kręcone włosy, ale bardzo gęste i dość grube

Gość mama 4-latki
JA mam ten sam problem - ale córka ma 4 lata. I bez żadnego problemu myję jej włosy Pantene 2w1. Nie ma łupieżu alni uczulenia, a te szampony dla dzieci może są dobre dla łysych niemowlaków :D:D:D, a nie dla kogoś, kto ma już włosy.

szampony dla dzieci to totalny niewypal ja mojej 3 letniej córce myje wlosy w moim szamponie i wlosy ma idealne bez lupiezu i wogóle super

Gość Zgadzam się i też dziecku myję
normalnym "dorosłym" :D szamponem.

Gość Do Majki
Szampony te dla dzieci tak naprawdę są przeznaczone dla niemowląt i dzieci do 2 lat. Jeżeli Twoje dziecko ma Już 7 lat to spokojnie możesz mu myć włosy szmponem dla dorosłych. Jeśli się uczuli to zmień szampon - na pewno którys wam podpasuje.

Gość I ja mam córkę
6lat, piękne długie włosy, szampon Bobini, szeroki grzebień czy szczotka i o.k.

Gość A ja polecam
szampon firmy mustela!! To najlepszy szampon jaki miałam, a włosy rozczesują sięrewelacyjnie