Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Barbara-37

kostium kąpielowy typu stringi dla 8 latki

Polecane posty

Gość Barbara-37

Witam, przez 10 dni byłam nad morzem, pogoda piekna, ale jedna sytuacja nie spodobała mi się. Któregoś dnia obok mnie rozłożyła sie rodzina z jak się później okazało 8 letnią córką. Dziecko to miało na sobie kostium kąpielowy, którego majteczki po prostu stringami. Dziewczynka bardzo długo bawiła się nad samą wodą i widok jej wzbudzał nie lada sensacje. Dwukrotnie widziałam jak mężczyżni z ukrycia robili jej zdjęcia. Czy to normalne, aby dziewczynka w wieku 8 lat nosiła tak seksowne ubranka? A może ja mając 37 lat jestem już z "innego świata"?

Gość erhthj
jestem ciekawa też co za kretyn to wyprodukował, przecież sami nie uszyli

Gość patrzec się można
dotykać NIE - jak sie zaden facet nie potrafi tego nauczyć to nie jest człowiekiem tylko zwierzeciem :O byc moze jest to jakas sensacja ale dlaczego ludzie maja zyc we wstydzie ??

Gość erhthj
pewnie ta sama matka puszczała te dziecko do szóstego roku życia wogóle bez majtek, po plaży ;D hie...

Gość erhthj
nie we wstydzie tylko w poszanowaniu dla swojej i innych intymności

Gość przeciez zakryte ma to co ma
zakryte miec :O bez przesady :O niedługo 3 latki beda poubierane w stroje do nurkowania bo jeszcze jakis zboczuch pojedzie na recznym :O

Gość a wlasnie co sadzicie
o dzieciakach na plazy biegajacych bez majteczek? przeciez to tez nie lada gratka dla zboczencow. ja tak swojego dziecka nigdy nie puszzce!

Gość szelma i.t.p.
no to chyba dobra prowokacja ,bo nie przypuszczam, żeby matka była taka debilką :(

Gość jacek1958
za młoda

Gość erhthj
pewnie że trzyletnie dziecko powinno mieć normalne majteczki, nagość w miejscu publicznym jest niehigieniczna a i niestety przyciąga zboczeńców (zdarzają się tacy których kręci niemowlę i nic na to nie poradzimy)

Gość sandra37
Ja swojej córce kupiłam pierwsze stringi jak skończyła 13 lat,a i tak miałam później wyrzuty sumienia, ale nosiła je tylko pod spód. Z tego co piszesz to "niektórzy" panowie mieli wspaniałą ucztę dla oka. A co niektórzy pewnie teraz przeglądają te fotki na ekranach swoich monitorów i po prostu się onanizują.

Gość ja nie widze w tym
nic złego. Takie jest życie. Nowoczesni rodzice. W młodym wieku zostaną dziadkami

Gość Pewnie Matka sprzedaje zdjącia
Pedofilom !!!

Gość szkaradna ariadna
A matka miała stringi, czy wystarczyło, ze z córeczki zrobiła lolitkę? :(

Gość to prawie nie do wiary
Mama pewnie z tych co na wszystko dziecku pozwala, wyzwolenie wyzwoleniem i ja też dużo rozumiem, sama mam córkę 6letnią, ale to jest PRZEGIĘCIE!!!

Gość sdfsdd
tu nie chodzi o to , co zakryte , bo np. sześciolatka mogłaby w sumie latac na golasa jakby sie uparł - ale stringi to jest ubranie , które mówi "popatrz na moją seksowna pupcię" i juz abstrahując od tego , że latanie z dupa wychodzącą z majtek nie bardzo mi sie podoba , nawet u doroslych i bardzo zgrabnych kobiet , to u 8-letniego dziecka jest po prostu zboczone. W życiu bym swojej córce nie pozwoliła załozyć stringów na plazę , ani 16-letniej , ani tym bardziej takiej smarkatej.

Stringi mają za zadanie być seksowne. Nie oszukujmy się, pokazywanie pośladków przez kobietę jest seksowne. Dlatego w ogóle produkowanie bielizny w tym stylu dla dzieci powinno być niedopuszczalne. Matka tej dziewczynki nie przymyślała pewnie tego, bo nie sądzę, żeby celowo ubrała tak dziecko. Dla mnie jest to nie do przyjęcia. Co do dzieci biegających bez majteczek po plaży, to słyszałam wypowiedź lekarki, która odradzała to ze względów higienicznych. Poza tym ośmioletnia dziewczynka to nawet jeszcze nie lolitka.

Gość no wiesz nie trzeba
od razu być pedofilem, zdjęcia robili pewnie, żeby pokazywać wszystkim znajomym jako historię z serii NIE DO WIARY!!!

Gość sdfsdd
carrie , to , że ona ma 8 lat , nie znaczy , że nie wygląda na 12; moze byc wysoka , wyrosnięta i mieć wygląd bardzo młodej lolitki

Gość sdfsdd
miałam koleżanke , która miała spore cycki i bardzo kobieca figurę w wieku 11 lat - kiedy reszta koleżanek z klasy wyglądała jak dzieciarnia dalej

Tak, ale to, że się wygląda na więcej lat niż się ma to nie znaczy, że jest się starszym. Ośmioletnia dziewczynka, wyglądająca na dwunastoletnią nadal jest ośmioletnią dziewczynką. I tu nawet nie chodzi o to, czy tam byli pedofile czy nie, ale po prostu stringi to nie jest ubiór dla dzieci.

Gość sdfsdd
przecież ja nic innego nie powiedziałam tylko podsunęłam taką myśl komuś , kto się dziwi , że faceci robili zdjecia , a to nie lolitka nawet

Gość szkaradna ariadna
Niestety nie mam córeczki :( , ale gdybym miała nie chciałabym ,żeby jej pupcia była podziwiana /przynajmniej w tym wieku/ :(

Gość na wczasach jak to na wczasach
wszystko dozwolone. Jak 8 latka w stringach wygląda ładnie to czemu ma nosić gatki do kolanek. Niech opala pupcie.

Gość pewnie jej matka miała 20 lat
:-)

Gość naha
a jak 8 letnie dziecko lata nago to jest sensjacja?

Gość egyer
nie ma sensacji , jak lata nago (choc 8-letnie dziecko to już trochę dziwne na golasa) , ale czy niektorzy nie rozumieją wymowy erotycznej bielizny albo stroju ? A jakby push up założyła 8-latka , to też nie ma problemu , nie ? Albo pończochy i mini