Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co jest grane

dostaje smsy - mówi ze to tylko kumpela

Polecane posty

Gość co jest grane

wnerwia mnie , bo o 7 rano jak tylko się obudzi sprawdza smsy, jak zapytałam to się jąkał i powiedział, że to tylko kumpela, co mam mysleć?

Gość ze to nie jest kumpela
faceci sa zalosni

Może on czeka niecierpliwie aż mu ta kumpela napisze w smssie ze juz nie chce być tylko kumpelą ;)

Gość co jest grane
napisała, że uciekła od ołtaza i musi się wyprowadzić i nie ma jaj kto przewieść rzeczy

Obawiam się, że czeka cię powazna rozmowa z chłopakiem. Inaczej tego nie idzie rozwiązać. Tutaj odpowiedzi nie znajdziesz poza tą: pogadaj szczerze z chłopakiem.

Gość co jest grane
z mojego doświadczenia to rozmowy nic nie dają, bo każdy facet powie to co się chce usłyszeć dla świętego spokoju, a swoje będzie robił

kobiety też nie lubią rozmawiać o problemach i też mówią to co chce się słyszeć. Takie podejście zależy od charakteru nie od płci.

Gość niestety ale
za niedługi Cie zdradzi,taka kolej rzeczy,zacztyna sie do esów

Gość oho
to moze byc naprawde tak, ze uznaje ja tylko za kumpelke, jednak lechce go, ze ona do niego pisze, ze moze jej pomoc i pokazac jaki to on jest meski i wspanialy. Faceci sa naiwni i oni tak naprawde czesto mysla, ze nic zlego nie robia i nic zlego sie nie dzieje, ale ze same jestesmy kobietami to zdajemy sobie sprawe, ze plec piekna wcale nie jest w calosci taka wspaniala, ze zawsze znajdzie sie tak podstepna i perfidna fladra, co to bedzie chciala wykrasc nam faceta

Gość wwwhahahah
to zobacz w skrzynce odbiorczej w jego komorce jakie smsy ona pisała! albo udaj ze nie wiesz gdzie jest jego komorka i rano ją schowaj.. jak przyjdzie sms to go przeczytasz..