Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Izawik

Dwie kreski na teście- KWIECIEŃ 2007

Polecane posty

kurcze dzewczyny ale to duza róznica nie? 12 a 19 ide zmierzyc jednak bartkowi ta stope,, ale chodzi w butach 20 i ma je troszke za duze

To chyba chodzi o rozmiar 19 a 12 to centymetry. Moja ma 13 cm no ale ja sama mam 41 wiec ma miec po kim duze stopy. Moj G tez nie poszedl dzisiaj do pracy i wlasnie siedzi w wannie. Byc moze juz w ogole nie pojdzie do pracy i zalozy swoja firme. Musi jakos odreagowac bo on rzadko bierze kapiel w wannie. Smiac mi sie chce z niego chociaz powinnam sie martwic o nasza przyszlosc.

zuzka a moze butki to jakas inna rozmiarówka a nie cm... moja ma 19 i sa idealne....

Heheh Zuzanka teraz będzie, ze krepuje Kamci stopy żeby miala jak japonki! No coz, taka moda! Hmm może faktycznie zmierze jej jeszcze raz stope!

Manka wlasnie spiewa :D:D:D w tv leci jakas piosenka na minimini a manka szaleje w chodziku i spiewa :D:D:D:D:D:D:D:D

Matko gdzies wcielo moj post!! No coz... stopki japonki beda modne! Grzesiek ma 46, a ja 39 wiec Kama nie powinna miec mega big-stopy!

Wyprałam tapicerke z wozka i jak wyschnie to poskładam ja w całość i wystawię wózek na sprzedaz. Na poczatek a autogiełdzie dolnoslaskiej a potem na allegro Moze ktos zechce kupic. Karocia się rozespała a miałysmy isc na spacer. Zrobila się taka słoneczna pogoda i jest prawie bezwietrznie

evanikaa a ja lubie gotowac ale nie mam jak i gdzie, moze kiedys doczekam sie wlasnej kuchni :) Karolcia to chyba bedzie wogóle duza, najprawdopodobniej po mnie :D Moj mąż ma mala stopę rozm 40 i ja tez mam taka girę :P

hej dziewczyny! witajcie pomarancze, zabawne jestescie cholernie, bo kementarz o Izie -duzej i malej-mial byc pewnie zartem;-) Wyszedl troche nieudolnie, ale doceniam,ze staracie sie troche rozerwac to nudne forum:-) Weronika foteczki Izy i Pawelka sa sliczne, bardzo udaly Wam sie dzieciaczki i nie dziwie sie,ze niektore babole Wam ich zazdroszcza. Bartek ma buciki do chodzenia rozmiar 18 ale ciezko mu je nalozyc, musze sie rozejrzec za innymi. Evanikaa co to jest za danie, o ktorym piszesz? Rudamaxi witaj wsrod zywych! Mam nadzieje, ze to juz koniec chorob u was! Wygoncie mojego Jarka do pracy juz, bo nie wyrabiam!!!

a co do rozmiaru stop to mi zawsze mowiono, ze bede wysoka bo mialam duze, a mam 160 cm wzrostu wiec do wysokich nie naleze

aga dziękuję ale myslisz że to przez zazdrość? ja nie wiem ale te kobiety zachowują się jak przedszkolaki i ja im więcej będę z nimi dyskutować też do tych przedszkolaków będę się zaliczać. więc juz koniec. ja mam 158 cm wzrostu więc jastem bardzo niska i rozmiar buta też mam mały : 37 a ciapki 36 Iza też ma małą stópkę 10,5 a buty 12 ale wiecie co nie wiem tak naprawdę jaka jest długa ponieważ w szpitalu zmierzyli że ma 76 cm a pielęgniarka w przychodni 73 MaMani dzięki Tobie przeszłam na garnek :) fotosik mnie w*** nic nie można tam wgrać.

zuza zależy od regionu , u nas się mówi ciapy czyli kapcie :) light czemu nie możesz gotować?

My tez juz po spacerze. Wózek rewelacyjnie zdał ekstremalny test na wiejskim błocie. Moj G tylko ma focha bo koła sa brudne :D weronika ja mieszkam z tesciami i z moją T mam nieszczególny kontakt a mamy wspólna kuchnie :( Jarek Agi idz do pracy, bo babe nam psychicznie wykończysz :P

Witam. U nas calkiem ładnie i słonecznie,więc bylam na spacerku,a raczej szybkim biegu.Marcel nie lubi wychodzic na dwór.Darł sie jak opętany i robił wszystko żeby wyjść z wózka.Na rękach nie było lepiej.Spadł mu but,czapka spadła na oczy.No istna komedia.Chciałam wejść z nim do sklepu,ale się nie dało. Marcel ma pernamentny katar.Dziś wyciagam takie ilości jak u dorosłego.Cały nosek podrażniony. Co do butów,to Marcelek ma 11cm.Ma małe stópki,pewnie po mamusi.Bo ja mam rozmiar 35 z porywem na 36. Evanika-rzuc no przepis na ten specjał.:)Ładnie proszę....🌻

A ja mam nadzieje, ze po pracy wyjde na krotki spacerek z Kamcia. Pogoda zrobila sie u nas calkiem, calkiem. Moze 30 minut sprawi jej radosc. Szkoda tylko, ze spacer bedzie w ciemnosciach. Zanim dojade do domu bedzie 17! Dzisiaj mam mega sexualny stosunek do pracy! Nie chce mi sie doslownie nic! Sciemnianie tez meczy - hehe!

Madziunka - jak tylko wroce do domku, wrzuce przepis na pysznego-szybkiego pilawa!

light ja też mieszkam z teściami.mam nadzieję że to juz bardzo długo nie potrwa. ja przychodząc do męża domu postawiłam warunek: odrębna kuchnia. mała ale jest. chociaż to nie to samo co swój dom. kurka architekt od którego mieliśmy kupić projekt nie odzywa się i nie wiem co robić. czy czekać czy szukać innego.podejrzewam że w tym roku na fundamentach się skończy.

Karolina ze względu na refluks nie może na razie jeść białka zwierzęcego, więc i jogurtów. Dziś podałam jej jogurt sojowy i będę obserwować czy jej nic nie będzie. Mam pytanie czy któraś z was podawała swojemu maleństwu soję? A tak na marginesie to bardzo jej ten jogurt smakował :)

aga nie ma za co :D weronika ja żyję nadzieją,ze za jakis czas wprowadzimy się do wąłsnego domu na kredyt :D W chwili obecnej rozgladamy się za działką, ale takowej nie ma :( Musimy poczekac, bo może coś się ruszy na wosnę, gdy większośc plantatorów buraków zrezygnuje z zasiewu, wtedy będa odrolniac pola :D:D zastanawia mnie jedno, jaki cel ma pomaranczka, bądz pomaranczki pisząc do nas?

Evanika-tak mi sie jeszcze cos przypomniało.Pytałaś czy któras jeszcze nie miała @ od porodu.Ja miałam raz i to tylko dlatego,że zaczęłam brac pigułki.Odstawiłam je miesiąc temu i nie mam jeszcze @.ja karmię piersią 2-3 razy dziennie i w nocy.

Light - jak masz ochote na mala przeprowadzke - ja ci sprzedam kawalek ziemi! Zawsze to dalej od tesciowej! Ziemia jest nad jeziorkiem, bedziesz moja sasiadka - bedziel cool ;)

ewcia łomatko pewnie:D Dziewczyny, ale jak koniec końców bedę miała swoją kuchnie w swoim domu, to bedzecie mnie odwiedzac ???????????????:) Powaznie napisałam :D

biore sie za czytanie :) Light blue to daj znac kiedy bedziesz miala ta kuchnie ja z dzieciakami przyjade na 100%:D

rudamaxii witaj, ciesze sie bardzo, ze znowu jestes! weronika m zapomnialam Ci napisac, ze oczywiscie zauwazylam Twoj wpis na blogu, za ktorego slicznie dziekuje.

Light ja Cie na pewno odwiedze tylko zrobie prawko, a to w sumie moze troche potrwac i wlasciwie to chyba predzej Bartek mnie do Was zawiezie;-) jakbym mieszkala z T to juz bym byla w psychitryku-serio!!