Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lysy malolat

Mam 24 lata i już zaczynam lysieć !!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Lysy malolat

Boże co ja pocznę co ja zrobię , w jednym miejscu na głowie zaczynają mi lekko przerzedzać włosy fryzjerka mi poweidziałą , że zaczynam łysieć , co mam zrobić by to zatrzymać , pomocy!!!!!!!!

Gość ojojoj nadmiar testosteronu
chłopie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

moze zaakceptować to, ze się starzejesz, poza tym łysienie w tym wieku to wcale nie taka rzadka sprawa.

Gość Lysy malolat
niestety okolice odbytu też mam już przerzedzone a miałem tam kiedyś wspaniały gąszcz, który doceniali moi partnerzy seksualni :-o

Gość Lysy malolat
czy macie może doświadczenia ze swoim partnerami itp ja nie chce byc łysy , testosteron , stres i mam efekty :( . Znacie jakieś środki , lekarstwa , sposoby ? . Dziękuje

Gość Bruzda
Zapewne masz to na tle hormonalnym. Idź do endokrynologa, niech zrobi Ci badania hormonalne potwierdzajace to. A potem zapewne Loxon 2% bez recepty, możesz kupić już teraz w aptece 5% na receptę.http://www.i-apteka.pl/go/_info/?id=842 Są także preparaty Vichy Decros, szampon Dermena i inne cuda na kiju. Więcej poczytasz tu: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3153843&start=1350

Gość gość
a ja znalazłam sposób na łysienie. w wieku 34 lat zaczęłam łysieć. dla kobiety to istna masakra! szampony, maseczki, tabletki, kompresy, ziółka. przerobiłam wszystko, a włosów na głowie było coraz mniej. pomogła tylko laseroterapia NTL. głowa do góry, da się to wyleczyć!!! jestem tego przykładem

jeśli eksperymentowałeś z hormonami to łysienie może byc efektem tego. po pierwsze ogranicz stresy, nie nakręcaj się na łysienie. zacznij stosować wcierki (dużo dobrych opinii ma jantar farmony) i suplementy na porost włosy- ja Ci polecam solgar włosy, skóra, paznokcie. nie taki zły, ojcu mojej koleżanki po pół roku zaczęły rosnąć nowe włoski a facet ma 60 lat! odżywiaj się zdrowo, a jak to wszystko nie przyniesie rezultatu idź do dermatologa.

Gość gość
Ja też twierdzę, że laseroterapia jest skuteczna, inaczej biostymulacja laserowa. Poczytajcie tu: http://mikropigmentacja.vgh.pl/news.php Tą metodę można wypróbować za małe pieniądze. Różne kliniki medyczne, estetyczne wyciągają od ludzi opłaty dziesięciokrotnie większe niż powinni za ten zabieg. Ja przyhamowałam sobie wypadanie włosów tą metodą i teraz plotę całkiem spory warkocz.

Gość ptanka
Moze laseroterapia jakos przywroci Ci dawny blask: www.dermamed.com.pl/laseroterapia-2/ ?

wielu mężczyzn szybciej zaczeło łysieć. tego i tak nie da się powstrzymać.