salix 350 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, konie na ambonie napisał: no to mozecie sobie ponarzekac na malych ludzi i meble dla nich jak ja zwykel na wielkie baby Mnie nie przeszkadzaja meble projektowane pod małych ludzi bo mam dostosowane pod siebie. Standardowa wysokość blatów jest mega niewygodna zresztą to jakieś dziwne założenie że wszystkim ma pasować jeden rozmiar kilka cm plus/ minus jednak robi różnicę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 20 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Nie chce mi się ale naszczescie od tego ludzi twoje dziecko tez juz pracuje ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 251 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, konie na ambonie napisał: no i pozniej sie dziwisz ze jakis jelop z kafeterii cie nazwie wielka baba Ty mnie tylko tak nazwałeś, bo mam 172 wzrostu, nie wiem co ma do tego jedzenie placków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1045 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Ja właśnie zjadłam 4 placki ziemniaczane z cukrem i popiłam colą cherry. Jezus aż tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 20 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, salix napisał: Mnie nie przeszkadzaja meble projektowane pod małych ludzi bo mam dostosowane pod siebie. Standardowa wysokość blatów jest mega niewygodna zresztą to jakieś dziwne założenie że wszystkim ma pasować jeden rozmiar kilka cm plus/ minus jednak robi różnicę. biurka wiem ze sa regulowane elektrycznie wlasnie rozwazam zakup takiego ale stoly to faktycznie sa podobne wysokoscia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 20 Napisano 4 godziny temu ale masz plus za cherry cole tez lubie z tej firmy tylko to dobry produkt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1045 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, konie na ambonie napisał: twoje dziecko tez juz pracuje ? Nie ale o innych ludzi mi chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 20 Napisano 4 godziny temu ide sobei zjesc pare orzeszków w panierce paprykowej przekonałyscie mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 251 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, konie na ambonie napisał: ale masz plus za cherry cole tez lubie z tej firmy tylko to dobry produkt Widzisz libed, ostatnio wychodzi że co raz więcej rzeczy nas łączy. ♡ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 38 Napisano 4 godziny temu Kola to syf a libed ekspert pije. Nie rozumie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1045 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, konie na ambonie napisał: ide sobei zjesc pare orzeszków w panierce paprykowej przekonałyscie mnie Co to w porównaniu do placków aż wstyd orzeszki jesć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 20 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, BapkaBoża napisał: Kola to syf a libed ekspert pije. Nie rozumie czego nie rozumiesz ? czy ja napsialem ze sie zdrowo odzywaim ? wiedziec a robic to roznica zezarlem orzeszkow garsc paluszki jem i mam jeszcze ptasie mleczko to przez was te 300kcal zezre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 20 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Co to w porównaniu do placków aż wstyd orzeszki jesć elka jest wielka a ja dodatkowo jzu po kolacji placki tez pycha produkt zwlasza z gulaszem z dodatkimem papryki chilli Edytowano 4 godziny temu przez konie na ambonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 20 Napisano 4 godziny temu chcialbym przez miesiac uwierzyc w energie kosmiczna i nie jesc bandzior zeslij na mnie ducha wiary Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1045 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, konie na ambonie napisał: elka jest wielka a ja dodatkowo jzu po kolacji placki tez pycha produkt zwlasza z gulaszem z dodatkimem papryki chilli No wiadomo ze wielka to jak chlop prawie ona jest Czyli placki po węgiersku też lubie tylko bez śmietany i duzo papryczki jalapeno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 38 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, konie na ambonie napisał: chcialbym przez miesiac uwierzyc w energie kosmiczna i nie jesc bandzior zeslij na mnie ducha wiary Jestes zbyt mały by pojąc wszechświat. Mały gabarytem i duchem. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 38 Napisano 4 godziny temu Poza tym odpalam spiulkolot z podkastem kryminalnym i nie będę energii marnować na nawracanie karlow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 20 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, BapkaBoża napisał: Jestes zbyt mały by pojąc wszechświat. Mały gabarytem i duchem. gabaryty mam duze tylko nie w gore objetosc sie zgadza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
judenfrei staat 0 Napisano 4 godziny temu 11 minut temu, BapkaBoża napisał: Kola to syf a libed ekspert pije. Nie rozumie Widocznei lubi smak żydowskiego włosia łonowego, bo z tego kola jest robiona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 251 Napisano 4 godziny temu Świnia, wszystkim odpisał a mi nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 38 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, judenfrei staat napisał: Widocznei lubi smak żydowskiego włosia łonowego, bo z tego kola jest robiona. Kola jest z Ukraińców jak sama nazwa wskazuje 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1045 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Świnia, wszystkim odpisał a mi nie. Podać go do sądu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 20 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Świnia, wszystkim odpisał a mi nie. odpisalem ci przeciez na nerwicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
judenfrei staat 0 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, BapkaBoża napisał: Kola jest z Ukraińców jak sama nazwa wskazuje nie, jest z żydowkso-bolszewickiego włosia łonowego ty kacapska kurrwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 251 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, konie na ambonie napisał: odpisalem ci przeciez na nerwicy ⬇ 15 minut temu, xDxDxDxD napisał: Widzisz libed, ostatnio wychodzi że co raz więcej rzeczy nas łączy. ♡ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 38 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, judenfrei staat napisał: nie, jest z żydowkso-bolszewickiego włosia łonowego ty kacapska kurrwo. Ta z twojej szczeciny mansonskiej może. Nie jesteś Polakiem prawdziwym. Jesteś nazista i kibolem z obłędem w oczach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 350 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, konie na ambonie napisał: biurka wiem ze sa regulowane elektrycznie wlasnie rozwazam zakup takiego ale stoly to faktycznie sa podobne wysokoscia Stoly to jeszcze pół biedy bo też bywaja o różnej wysokosci i regulowane ale stała zabudowa i stolarka w standardzie jakby wszyscy mieli 160cm to jest żart. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 20 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: ⬇ to stwierdzenie faktu a nie pytanie na to sie nie odpisuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1045 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, BapkaBoża napisał: Jestes zbyt mały by pojąc wszechświat. Mały gabarytem i duchem. Czasem ci mali gabarytem są najmądrzejsi ale akurat nie twierdzę że tutaj tak jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 20 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, salix napisał: Stoly to jeszcze pół biedy bo też bywaja o różnej wysokosci i regulowane ale stała zabudowa i stolarka w standardzie jakby wszyscy mieli 160cm to jest żart. no w ikei nie kupisz mebli zawsze mozna sobie stopy obciac albo kupic tylko widzace meble Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach