Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupia gęś...

jak jechałam z kolegą to znowu powiedział coś czego nie zrozumiałam....może ktoś

Polecane posty

Gość głupia gęś...

zrozumie... jechaliśmy autostrada a on mówił co chwile że szuka zajączka albo dawał się wyprzedzic i mówił " o zajaczek" :o o co mu kurde chodziło?

Gość zajączek czyli tak zwany
krzyś, jechać na zajączka, to dać sie wyprzedzić gostkowi łamiącemu przepisy, żeby pojechac szybko, jak będzie kontrola złapią tego pierwszego

Gość moze zapomniał dzis
wziąźć swoich proszków ? :O

Gość Slodkie Zycie
Chodzilo mu o wykrycie radaru na autostradzie....."zajaczek" to auto, ktore pedzi jako pierwsze i jezeli zostanie wylapane przez radar, inne auta hamuja zwalniajac predkosc......

Gość Slodkie Zycie
A co palnelas :D?? Pewnie myslalas, ze goni za swiatelkiem puszczonym z lusterka:D??

Gość inna wersja
NA SPONSORA ;)

Gość Slodkie Zycie
:D, dobre! Pewnie zrobilas mu niezly obciach przy kumplach:)???

Gość imieninowa Anka
eeee... to nie walnęłaś gafy. pewnie pomyślał, że każesz mu jeździć przepisowo.;)

Gość egyer
w sumie to wcale to takie glupie nie było , bo też to jakaś głupawa zabawa jest - puszczasz goscia przed sobą i możesz przysuwac ile chcesz - więc się nie wygłupiłaś :)

Gość imieninowa Anka
no a za co mieliby zajączka łapać z radarem? przecież nie za jazdę z dozwoloną prędkością?;)

Gość imieninowa Anka
powiedzmy, że masz ograniczenie prędkości do 90 km/h. jeśli przekroczysz tę prędkość to ryzykujesz nie tylko wypadkiem, ale też tym, że złapie cię policja i dostaniesz madat za każde nadprogramowe dziesięć na godzinę. jeśli na tej drodze "złapiesz zajączka", który jedzie 130 km/h to jedziesz sobie z tą samą prędkością co on i nie ryzykujesz, że złapie cię radar. radar wyłapie jego, patrol go zatrzyma a ty w tym czasie zwolnisz do przepisowej prędkości. jeśli będziesz jechała te 130 km/h bez zajączka, to radar złapie ciebie. dlatego z braku zajączka na wszelki wypadek będziesz jechać te przepisowe 90km /h, bo będziesz się bać punktów karnych jakichś 500 zł mandatu. proste.;)

Gość nie jest nieprzepisowa
ja tam zawzse jakiegos zajaca na przod wypuszczam, a potem sobie za nim gnam, najczesciej jest to jakis osobnik plci meskiej cierpiacy na przerost testosteronu wiec hehe z tego wzburzenia ze wyprzedzil kobiete!, ktora smiala przed nim jechac mniej niz 90 (co oczywiscie ma na celu sprowokowanie zajaca do wyprzedzenia:), zapieprza sobie ok 140 a ja za nim tez 140 i to mi sie podoba, oczywiscie potem kretyna lapie policja a ja jade za nastepnym zajacem.

Gość To ja jeżdże na króliczka
Bo doganiam szybko jeżdżącego z "wypasioną furą"i spokojnie jadę za nim no chyba że to ten z tych "zawsze pierwszy",którzy to nie mogą znieść ,że słabszy samochód jedzie z taką prędkością jak on. Robię to na swoim dobrze znanym terenie,tak że "pirat " zaczyma szaleć ale że droga ciągle zakręca to nie ma szans żeby mi uciec i po jakimś czasie uspokaja się i (nagle !) jedzie zgodnie z przepisami ! :D