Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poprawinowa

CZY WYPADA ISC NA WESELE

Polecane posty

Gość poprawinowa

w sukience z duzym dekoltem? sukienka jest ladna,czarna,skromna,za kolana...........tylko ten dekolt ;)

Gość rossemarrii
a komu przeszkadzałby dekolt, tylko czarna?, na wesele i tak ciepło jest, tu bym miała wątpliwości.

Gość poprawinowa
ale przeciez na sali nie swieci slonce :) wzielam czarna bo sie balam,ze na jasnej bedzie widac pociaki . co do dekoltu to jest on "troche" duzy.

Są wakacje, gorące lato, więc jak najbardziej wypada iśc na wesele w wydekoltowanej sukience - jeżeli będziesz się xle czuła do kościoła możesz założyć szal. Ale ten CZARNY kolor to tak nie za bardzo w tę porę roku. pomyśl nad jakimś błękitem może???

Gość sęk w tym żeby dekolt
był duży, będzie całą Twoja ozdobą

Gość cycus
do duzego dekoltu pasuja dobrze duze cycusie :D male tez moga byc , duzy dekolt jest OK

Gość cycus
kwiat wisielców >>>> co ci nie odpowiada Ty mala czarownico ????

Gość dekolt tak. kolor nie

Gość wypada

Gość cycus
Wiem ze nie jestes , nie bylo Cie na zlocie a byla tam Soll ....mialas przyjsc do mnie , musze jeszcze popracowac nad moja magia 🖐️

czarny kolor jest super seksi wieczorowy imprezowy, ale oprócz dekoltu musisz miec coś, co przełamie czerń, np. złote lub srebrne dodatki

Gość aheeeyoha
idz nago !

Gość poprawinowa
kurcze,co zescie sie tak na ten czarny uwzieli? hehe. serio nie wypada? ale to ze wzgledu na lato czy okazja nie ta?

Gość poprawinowa
mam delikatny lancuszek srebrny z malym podliuznym wisiorkiem. akurat wpada do rowka. kurcze,tylko na wesele mam mala czarna i na poprawiny. ehh,tam. trudno. jedyna kiecka co mi pasowala i jeszcze byla przeceniona.

cholera jasna wypada!!!

Gość poprawinowa
na wesele jest z innego materialu a na poprawin z innego. ta pierwsza tez na szyje,ale zapinana,z tym,ze na dekolcie ma jakby dwa mankiety,podobne do marynarkowych .

Gość cycus
Zrob sobie zdjecie w tej sukience , zamaluj twarz i tutaj Cie ocenia czy pasuje , a ja zobacze jak sie dekolcik prezentuje

Dekolt, czy gołe plecy jak najbardziej, ale w czarnym na wesele nie wypada. Jeśli lubisz ciemne kolory, to może coś z brązu, ciemnej czerwieni, ale czarny, to tak raczej żałobnie. na wesele każdy kolor byle nie czerń. Czerń zostaw na inne okazje.

Gość 3982w
bez przesady! ja bardzo lubię czarny kolor i chodzę w ciuchach czarnych według mego nastroju i widzi mi się, a nie pory roku :classic_cool: jeżeli dobrze czujesz się w tej kiece to idz właśnie w niej! na pewno będziesz sie wyróżniać spośród grona błękitno-rózowo-białych kreacji :p

Ja tez uwielbiam czarne ciuchy, w mojej szafie takich jest najwięcej, ale na ślub w czarnym nie pasuje, naprawdę. Ale jeśli kiecka taka fajna to obszyj ją sobie np. czerwoną koronką u dołu i przy dekolcie, dorzuć czerwony szal. albo jakąś fajną torebeczkę i już :)

Gość poprawinowa
bylam w sklepie po druga sztuke tylko,ze rozmiar wiekszy :D bo cos mi sie wydawalo,ze w tamtej jednak biust za bardzo wychodzi. poczekam na meza,niech oceni. zreszta i tak powiedzial,ze jak zwykle bede wygladac jak dziwka (niby pieszczotliwie) wiec sral go pies.

Gość zuzii
nie wypada jedynie pojsc w bialej sukience aby nie robic konkurencji pannie mlodej

no wlasnie w bialej nie wypada to fakt ja ide w brazowym gorseciku i bialej spodniczce z brazowymi wykonczeniami i brazowych bucikach paseczkach gdyz tez nie chcialam isc na pastelowo rozowo - niebiesko jak to teraz w modzie:)) aczkolwiek na weselu jak bylam w pazdzierniuku jedna laska przyszla w koszulinko-kiecko-pizamie:)) ja przynajmniej mam taka pizamke wlasnie atlasowa koloru czerwonego dlugosci 10cm od tylka w dol:))a zimno bylo jak cholera :))

Hej dziewczyny. W sierpniu idę na wesele brata i oczywiście mam problem z kreacją :(. Nie będę tam w roli świadkowej, ale chciałabym wyglądać z gustem i smakiem. Proszę o podpowiedź co sądzicie o wybranych przeze mnie pozycjach. Proszę o odpowiedź. http://www.allegro.pl/item637480282_gapafashion_sukienka_jedwab_roz_36_0292.html albo http://www.allegro.pl/item637534900_gapafashion_sukienka_jedwab_roz_38_0289.html lub http://www.allegro.pl/item641816709_gapafashion_sukienka_z_bolerkiem_roz_36_0290.html

Jakoś żadna z tych mi się nie podoba... są jakieś takie... przesłodzone?