Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młody_1988

Co mam zrobic?

Polecane posty

Gość Młody_1988

Poznałem pewna dziewczyne, gdy pierwszy raz sie widzielismy była z facetem ale rozmawialismy bez jego wiedzy nastepnie sie spotkalismy we dwoje na dłużej, ale oczywiście nic miedzy nami nie zaszło. Mam pytanie co mogę zrobić by ta dziewczyna zerwała z tym chłopakiem. Prosze pomószcie

Gość fraszka 82
Nic nie możesz zrobić, skoro jest z innym tzn że tak jej dobrze, gdyby chciała być z tobą to pewnie coś by w tym kierunku zrobiła, nie uważasz?

Gość Młody_1988
Jeżeli tak uważasz Fraszka 82 to dlaczego wogule sie ze mna spotkała, pozniej gdy wróciła do domu po naszym spotkaniu napisała mi że swietnie sie czuła w moim towarzystwie i ma nadzieje ze sie jeszcze spotkamy

Gość Młody_1988
Do kwiat wisielców. Ja nie czytam popcornu także daruj sobie takie komenty!!!!!!!!

Gość gggooo
chciała byc miła-za wiele sobie nie obiecuj bo się zakochasz i złamiesz sobie serce

może ona tylko zwyczajnie Cię lubi jako kumpla i nic więcej ... a fraszka 82 ma 100% rację ... moim zdaniem chciała być miła i temu podziękowała za spotkanko ... tak na zapas ja jeszcze do znajomych i bliskich mi osób piszę \"buziaczki, słodkich snów itp.\" :) ... gdyby była Tobą poważnie zainteresowana to by znalazła kilka sposobów żeby się do zbiliżyć lepiej Cię poznać itd :P ... taka jest prawda. Nie radzę jej odbijać jej facetowi :o bo postaw się w jego sytuację : czy Ty chciałbyś aby ktoś odbił Ci dziewczynę ? raczej Nie, więc daj na luz :P

Gość gość
Ostatni będą pierwszymi

Gość gość
Jeśli będąc z innym spotyka sie z toba, to bedzie tak samo przyprawiała rogi tobie jak będziecie razem. Takie dziewczyny maja to juz we krwi, że ciagle szukają wrażeń i okazji.

Gość gość
Ludzie! 12 lat minęło!

Gość gość
Haha. Może już nie żyją.