Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niesmiały rafał

Jestem facetem

Polecane posty

Gość niesmiały rafał

Mam takie pytanie , dłubie w nosie , uwielbiam puszczać siarczyste bąki czyli inaczej strzelić sobie z dużej rury , dłubie w nosie pomaga mi to w higienie i zachowaniu czystości nosa . Skarpetki zmieniam pare razy dziennie , ale jak sie gdzies spiesze podnosze z podłogi (rzucam za biurko i je wącham ) patrząc czy nadają się do użytku z majtkami też. Nie nawidzę się golić często chodzę nie ogolony , nie golę pach i nóg ostatnio sobie tylko przyciąłem przy ptaszku bo już były dłuższe od niego , uwielbiam sikać pod prysznicem , pocą mi się jajka i rów , bielizne kupuje w tesco (ostatnio parę par bokserek za 7.99 sztuka) , mam sporo dziurawych skarpetek , czasami mi jedzie z pyska jak trupowi , mam 4 pryszcze na plecach , cholernie się pocę mam rozstępa pod pachą Ciągle się brudzę , nie chce mi się sprzątac , do fryzjera chodze jak juz mi włosy wszystko przysłaniają, lubie się konkretnie zeszmacic tudzież upic do nieprzytomnosci , poprzekinac w towarzystwie puszczajac k i h non stop , beknąc przy ludziach czy jestem normalnym facetem ? czy jakaś kobieta mnie zaakceptuje kiedys takim jaki jestem ? staram sie dbac o higienie prysznic biore z 4 razy dziennie , bielizne zmieniam tez ale czy nie jestem zbyt oblesny dla potencjalnej partnerki ?

Gość cycus
Jestes normalny , wiekszosc jest takich wiec musza brac co jest , nie pozostawiamy im wyboru .

Gość niesmialy rafal
czy nie wstydzicie sie np araszkujecie z partnerem i musicie isc zrobic kupe , puszczacie siarczyste baki wiadomo cienkie sciany czy nie glupio wam ?

Gość niesmialy rafal
jak sobie pomysle ze dziewczyny tez robia podobne rzeczy tzn , pierdza , bekaja , robia kupie , dlubia w nosie to mnie troche odrzuca czemu one tez :(

Gość normalny jesteś każdy tak
robi, nawet kobity. Prukam, czasem siarczyście, bekac nie lubię, sikam pod prysznic, a biore go 3 razy dziennie, nogi gole co drugi dzień, czasami wyskoczy mi pryszcz na policzku, ale wiesz co z włosami pod pacchami przesadziłeś, ogol sobie, reszta jest ok. A jesli ktos powie, ze bąki i bekanie jest nienaturalne, to przyłozymy mu z półobrotu :P

Gość ANKACYGANKA
jestem człowiekiem i nic co ludzkie.... ale nie wąchaj skarpetek i majtek, ok?

Gość niesmialy rafal
nie wyobrazam sobie golenia wlosów pod pachami , zreszta odrzuca mnie to kojarzy mi sie to bardzo niemesko ,ja jestem niski mam brode , brzuch piwny chodze w kraciastych koszulachi obcislych spodniach , zamszowych butach to moj styl a nie gołe pachy i japonki :( czy golenie pach jest takie wazne nie moge sie przemóc :(

Gość niesmialy rafal
a z wachaniem skarpetek i majtek skarpetki sie wacha i jak sie spiesze to chyba lepiej zalozyc te brudne niepachnace niz te smierdzace a majtkito wacham z przodu czy nie smierdzi moczem i patrze czy nie ma pręg to dla was tzn wachanie ejst tak oblesne?

Gość ANKACYGANKA
strasznie oblesne:((( ble ble ble

Gość ANKACYGANKA
wyjdź z domu bez bielizny i skarpet, ale nie zakładaj już raz zdjętych!!

Gość niesmialy rafał
a wy dziewczyny nie zakladacie nigdy uzywanych juz wczesniej skarpetek ? przeciez chyba lepiej powachac tak samo z majtkami powachac czy nie smierdza z przodu i sprawdzic tyl czy nie am plam chyba lepsze to niz zalozenie smierdzacych z pregami :o

Gość niesmialy rafał
aha i jeszcze jedno co myslicie o owlosionych plecach o facetów , pozbywac sie owlosienia na plecach?

Gość penis kuciapka
a jak mi stanie na ulicy wy nie macie tego problemu :) z majtkami jest ciezko ukladanie pionowo w doł czy do góry przesyuwanie i majstrowanie a bez majtek sie nie da majtki zawse sie a tak przesunac ze go utrzymaja przycisnieto jak stoi :) a co z tymi plecami golic?

Gość niesmialy rafał
ciekawe wlasnie czy golic czy nie zreszta jak ogolic sobie plecy :(

Gość to niemożliwe
:p:p:p

Gość niesmialy rafał
a ile kosztuje depilacja pleców i na ile to wystarczy ?

Gość niesmialy rafał
i czy dziewczyną podoba sie typ indormatyka w kraciastych koszulach, zwyklych płociennych spodniach i jeansach?

Gość to niemożliwe
a co to indormatyk?:p

Gość niesmialy rafał
pytam sie czy podoba wam sie typ informatyka-naukowca schludnie ubranego bez ekstrawagancji spodnie rurki , jeansy , plocienne i koszule ja najczesciej w kratke nosze bo takie lubie i takie mam od lat

a co z uszami,też wystaja ci włosy? a pazurki... jak drakula?długie,brudne? jesteś idealnym kandydatem na męza........Biore Cie :)

Gość niesmialy rafał
paznokcie mam czysciutkie ale obgryzam niestety , przepraszam jezeli cie rozczaruje a wlosow w uszach nie mam ,a ale mam brode i krzaczaste brwi , fajnie , że jestem w twoim typie :):):)

Gość to niemożliwe
acha, to trzeba było mówić informatyk:p a jakiego koloru te kratyki na spodenkach? mnie czerwony odpowiada;)

Gość niesmialy rafał
koszule :( kraciaste , jak byłem młody to takie byly w modzie moze pamietacie np takie czerowne koszule w czarna kratke nie uroslem to po co mam kupowac nowe ubrania :o

Gość wysoka dolina
plecy pachy i wacka ogolic. natychmiast!!

Gość niesmialy rafał
wacka golic a fe a nie wystarczy ze przycialem bo juz byly dluzsze od wacława?

Gość to niemożliwe
a ile masz latek Rafałku?:D

Gość to niemożliwe
może wydepiluje cie intymnie? jestem fachowcem:p

Gość wysoka dolina
dobrze.ale chociaz przyciac