Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie iwem to pytam - aga

depilator czy depilator z golarką??

Polecane posty

Gość nie iwem to pytam - aga

na cyzm polega różnica między depilatorem a depilatorem z golarką??? do tej pory mialam zamiar kupic depilator (a teraz jak znalazlam w necie opcje depilator + golarka po prostu zgłupialam :/) po pierwsze chce z Brauna kupić, bo wiele pozytywnych rzeczy sie naczytalam, a po drugie chce aby mial zamienne nakłądki tzn, abym mogla golic nogi, pachy i ok. bikini. prosze o pomoc, na czym polega roznica i co lepiej kupic (moze znacie jakis sprawdzony model Brauna) aby maial te funkcje o ktorych wyzej wspomnilam. dzieki :)

Gość eseesssssesss

Gość odswiezammmm

Gość Ania X
Ja mam depilator i golarkę Brauna.Mam go już 9 lat i świetnie mi służy.NIgdy mi sie nie zepsuł.A różnica polega na tym, że tam gdzie skóra jest delikatniejsza to golę, a tam gdzie ból lepiej znoszę, wyrywam.

ja mam depilator z golarka. a roznica miedzy zwyklym depilatorem a depilatorem z golarka jest taka, ze depilator z golarka ma zmienna nasadke (do depilacji i do golenia). i mam wlasnie taki depilator z golarka z Brauna.

Gość ponuryżniwiarz
ja też mam w planie kupić taki depilator z golarką.Planuję kupić Philipsa bo jest 2x tańszy Mam pytanko: czy taka golarka dokładnie usuwa włoski? Czy efekt jest taki jak po zwykłej jednorazówce? I czy nie kleczy skóry?

Gość ponuryżniwiarz
kaleczy ;)

Gość ponuryżniwiarz
podnoszę

Gość a czy taka
golarka ma wymienne ostrza.jesli tak to co ile sie wymienia?