Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Emma Harte

Sąsiedzi

Polecane posty

Mieszkam w klatce schodowej, w której na każdym piętrze jest tylko jeden lokator. W sumie 5 mieszkań. Czy w takim przypadku to nie dziwne, że w ogóle nie znam tych ludzi? Po 12 latach?

Gość ulisjana
wiesz tak nie do konca, jak nie masz dzieci , psa, wrcasz z pracy do mieszkania, a jak wychodzisz to gdzies dalej, to tak to moze wyglądac, choc nie musi.

Emma---to chyba jakiś full wypas ten dom ,skoro po jednym mieszkaniu na piętrze?

Gość młodsza___n
ja od 2 lat mieszkam na moim osiedlu i nawet sąsiadów nie poznaje... więc na wszelki wypadek mówie wszystkim 'dzien dobry' :P

Gość hmmm....
Fakt...trochę to dziwne...chyba mijacie się na klatce czasami... nawet z swidzenia ich nie znasz???

Znam może ze 3 osoby. Widuję ich tak rzadko, że zwyczajnie nie poznaję. Jak facet ma brodę, albo kobieta idzie z psem, to jeszcze jakoś. Ale jak są nieprzeciętnie przeciętni, to mnie jest wszystko jedno, czy ona z 2 czy 4 piętra. A dom jest przyjemny, cisza, spokój, pod okanmi duży skwer

Gość kafka z mlekiem
ja znam wszystkich, a mieszkam tam dopiero rok. to nowy blok wiec sami mlodzi, sa wiec wspolne imprezy, wypady, wyjscia na dymka przed klatke. ja bym sie bez moich sasiadow czula samotna, zaprzyjaznij sie z nimi! zawsze to razniej, pozyczysz sol, jak urlop na mieszkanie spojrza

Gość zuzii
ja znam wielu ale nie jestem z tego zadowolana-same szajbusy albo chamy czy flejtuchy.

No ale po co to piszesz nie rozumiem, kogo to wina, ze nie znasz lokatorow ze swojej klatki, a zwykłe \"dzień dobry \' to u was nie funkcjonuje ?