Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie ma co

Dziś byłam pierwszy raz nad wodą ZALAMAŁAM SIĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość nie ma co

Fakt, przytyłam trochę ale dziś na plaży jak założyłam strój ... mialam ochotę zapaść sie pod ziemię :( :( :( na brzuchu tworzą się fałdki nie tylko przy zgięciu jak kiedyś ale nawet jak leżałam podparta łokciami!!! W Boczki też się "zaopatrzyłam" a te uda i łydki !!! MAM DOŁA ......... Od dziś rower, rower, rower.... już przejechałam 16km :) tylko czy ja cokolwiek schudnę w dwa tygodnie??

Gość iauywgdg
co to jest 16km? to jest nic, rozgrzeweczka... przejedz 60, to bedziesz mogla bez wstydu sie przyznac ;)

Gość nie ma co
Uuu la laaa to jeszcze nie na moje siły - jutro też pojadę, nie zalezy mi na zakwasach trzymiących tydzień czasu ;) Myślę że zawsze to coś - dla nie jak na początek dużo - godzinka jazdy na niskich przerzutkach a i tak padam. Podziwiam cię że dajesz rade przejechać 60km!! ja bym poprostu nie wytrzymała bólu nóg

Gość nie ma co
Uuu la laaa to jeszcze nie na moje siły - jutro też pojadę, nie zalezy mi na zakwasach trzymiących tydzień czasu ;) Myślę że zawsze to coś - dla nie jak na początek dużo - godzinka jazdy na niskich przerzutkach a i tak padam. Podziwiam cię że dajesz rade przejechać 60km!! ja bym poprostu nie wytrzymała bólu nóg

Gość nie ma co

Gość Panterka84
kicia 2,3 tyg zdrowego odchudzania i schudniesz o 1 rozmiar i to z tluszczu.Rower to swietny pomysl i 16 km tez w sam raz,a Osobka proponujaca 60 chyba zdrowo sie nie czuje bo nalezy cwiczyc systematycznie ale dostosowac wysilek do mozliwosci i w miare postepow zwiekszac .Ja biegam po 15 km ,ale zaaczynalam od 400 m wiec uszy do gory! Z doswiadczenia wiem ze dieta 1500-1600 kcal(jeden batonik ,duzo warzyw ,owocow,malo tluszczu,chleb pelnoziarnisty)l i codziennie godzinka sportu a efekty zobaczysz jak nie za 2 tyg to 2,5 czy 3 na pewno!

nie wiem czy schudniesz w dwa tygodnie na tyle bys byla zadowolona ale zaopatrz sie w lekkie jedzenie pocwicz troszke 2 dwa tygodnie na pewno jestes w stanie poprawic swoje samopoczucie :)