Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Meffka

szkodliwosc tabletek anty

Polecane posty

Gość Meffka

Witajcie:) mysle o rozpoczeciu brania tabletek antykoncepcyjnych jednak zanim to uczynie ( o ile ) chcialabym poznac przede wszystkim ich negatywne skutki. Interesuja mnie glownie doswiadczenia dziewczyn ktore braly i przestaly chociazby po to by zajsc w ciaze. Jest to dla mnie bardzo wazne, jesli rozpoczne je brac chce to zrobic w pelni swiadoma wszytskich konsekwencji, mam nadzieje ze mi pomozecie w poszerzeniu wiedzy na ten temat. Z gory dzieki:)

Gość nie polecam
można sie nabawić raka np. szyjki macicy, mozesz stac sie bezplodna, miec problemy z wątrobą.......

Gość Meffka
no tak ale jakie sa "szanse" na to? i czy ktoras dziewczyne na forum to spotkalo?

Gość Meffka
kobitki podzielcie sie doswiadczeniami

Gość Meffka
wielkie dzieki:), sa tam ciekawe linki :)

jeżeli już chcesz brać tabletki warto zrobić profil hormonalny on wskaże, które są najbardziej dla ciebie odpowiednie. Ale i tak nalezy liczyć się ze zwiększonym ryzykiem raka piersi i jajników. Na forum www.starania.pl odpowiada dr Południewski to polskiej sławy spec od antykoncepcji jeżeli masz konkretne pytania zapytaj jego

Gość przeprasza a ktore
to tabletki anty przyczyniaja sie do braku plodnosci ? pierwszy raz o tym slysze, a tabletki biore juz ponad 2 lata. zadna osoba ktora interesuje sie powaznie i szczegolowo tabletkami anty ich skaladem, wpływe itd. nigdzie nie dowiedziala sie ze tabletki anty moga spowodowac bezplodnosc ...