Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koniec z kompleksami

wygrałam z wielkimi ROZSTEPAMI I TRADZIKIEM !!! NIC NIE PŁACAC

Polecane posty

Gość a do blizn potradziwkowych
no i czy mam nakladac pijawki, zeby calkowice pokrywaly rozstepy, czy moze tylko kawalek???...przepraszam za tye pytanka! i spytaj sie tej pani, czy samemu mozna to robic? AHA I CZY NA PIERSIACH TEZ CZY MI SIE COS NIE STANIE!!!!!!!!!

Gość ja ja i ja
OCZYWISCIE ZE pijawki mogą pomoc na rozstepy..one mają hirudinę ktora dziala podobnie do antykoagulantow, zapobiega bliznowaceniu, a biale rozstepy to zbliznowaciałe pękniecia skory...pijawki pomogą na te swieze,czerwone rozstepy ale na te blade juz zbliznowaciale nic nie pomoze! mam nadzieje ze zrozumiałyscie(p.s. studiuje medycyne)

Gość Iloniczek
na trądzik polecam krem - sudocrem!!!!! Na wszelakie zaczerwienienia, a nawet odparzenia i liszaje.

Gość ja ja i ja
powiem wam jeszcze ze podobny efekt co pijawki na swieze rozstepy da rowniez jakis dobry krem na zylaki zawierający heparynę,rowniez antykoagulant( antykoagulant-zwiazek zapobiegajacy krzepnieciu krwi i tworzeniu tych ciemnych pręg) polecam smarowac swierze rozstepy np. lioton 1000, on zawiera heparyne i dziala tak samo jak te pijawki ale oczywiscie kuracja dluzej trwa

Gość ja ja i ja
mialo byc swieze - sorki za orta

nie powinas sama nakladac pijawek powinien zrobic to ktos doswiadczony kto nie ma pierwszy raz z tym do czynienia jesli chodzi o rozstepy to oczywiscie ze pijawki nie przykladamyjedna kolo drugiej , nie musze one pokrywac roztepow na calej powierzchni

ja ja i ja - = )

Gość to okropne
ale skąd wziąć pijawki i slimaki? Przy tym upale wszystkie slimaki chyba wyzdychały

czyli na biale nic nie pomoze??? koniec z kompleksami odp...? swietna jestes...

to okropne - no to jest pewien problem....

Gość ja ja i ja
na biale rozstepy moglaby pomoc jedynie gleboka dermabrazja, ale jest to zabieg inwazyjny i wiaze sie z powiklaniami.biale rozstepy to GLEBOKIE umiejscowione w tkance łącznej skory pęknięcia włokien kolagenowych..sa umiejscowione w skorze wlasciwej a nie w naskorku, dlatego tak trudno sie ich pozbyc..

a do blizn potradziwkowych - uwazam ze do bialych rowniez pomoze ,mi pomoglo bo ja mialam takie wlasnie stare rostepy tzn z tych w miare niedawnych roztepow takich do 1 roku nic nie zostalo a takich starszych to tylko troszeczke ale tak malutko ze nic nie widac naprawde .....

fajnie a ja nawet nie mam 18 lat jestem mloda i juz zmarnowane mam zycie:/ akceptuje je jak narazie, ale to bardzo trudne... nie da rady sie ich pozbyc, nawet ze wzgledu na moj wiek? o nieeeeee:(

koniec z kompleksami czekah nie rozumiem Cie...:P;) mam 2 letnie biale, cos da???tak czy nie:)

Gość ja ja i ja
zeby zapobiec dalszym rozstepom polecam diete bogatą w cynk, miedz i wit. C, dlatego ze te zwiazki biorą udzial w syntezie nowych wlokien kolagenowych

a do blizn potradziwkowych - OCZYWISCIE ZE SIE DA TO DOBRZE ZE JESTES MLODA TWOJA SKORA LATWIEJ SIE ZREGENERUJE ty masz rotepy 2 letnie a ja mialam takie 5 letnie i sie ich pozbylam

kocham Cie, dalas mi nadzieje! szkopul tylko w tym, gdzie znajde pijawki i kto mi bedzie je przykladam 😭

i ta pani tak przez 2 miesiace Ci je przykladala codziennie...? o rany:O z jakiego miasta jestes, wiesz to ja juz zaplace jej jak blisko...heh.

a do blizn potradziwkowych - nie nie przykladala mi tego codziennie tylko 3 razy w tygodniu , to tylko tak brzmi okropnie z tymi pijawkami a tak naprawde to wcale nic nie boli tylko leciutko laskocze , ja nie mieszkam w miesci tylko we wsi /takie male miasteczko / woj lubelske a ta pani nie przyjmuje od nikogo pieniedzy!!!!!!

ja mieszkam w 3 miescie... jeny daleko 😭 nawet jakby bolalo to nic... jeju.... od lubelskiego to jest bardzo daleko? nie znam sie;) poszukam potem na mapce heh masz fartaaaaa!!!!!!!!! i gdzie ja kogos takiego znajde;)

a i jeszcze jedno ludzie wy sobie sami tych pijawek nie przykladajcie ani takich prosto z jakiegos bajora bo ta pani to je przed przylozeniem jakos odkarzala zeby brune nie byly to musi zrobic ktos kto sie na tym zna bo jesli sami sobie je nalozycie to poprosu moga wam mniej pomoc

Gość eeeeeeeeee
a jak... znalezc kogos takiego?;/

no moze to zrobic jakis lekarz albo np spytajcie sie swoich babc czy umie takie pijawki przykladac kiedys ludzie tak robili nie koniecznie na rozstepy a jesli nikogogo nie znajdziecie to pamietajciezeby te pijawy obmyc woda ale chyba nie koniecznie ...

koniec z kompleksami------>wspaniale, że zechciałaś się tym odkryciem podzielić!! napisz tylko, ile czasu mam się smarować tym śluzem ślimaka, żeby zeszły przebarwienia (czerwone) i czy pomoże to na rumień? Odpisz proszę

Gość ffefewfew
haha wierzycie?? skad ona wziela pijawki, a sluimak, tak sluz ze slimaka jest leczniczy ale nie z teg ozwyklego polskiego slimaka. banda naiwnych...

Gość glosniczek
mam pytanie w sprawie czyrakow wywolanych gronkowcem zlocistym,czy ta pani zna jakis skuteczny sposob na pozbycie sie tego cholerstwa?z gory dziekuje

Pijawka raz mi się w odbytnice wpiła, to jej oderwać ni mogłam. Ale wspaniałe doznania, polecam

Gość KLAUDIS
JA MAM STRASZNE ROZSTĘPY ALE BOJE SIE STRASZNIE PIJAWEK NAPRAWDE JAK TRZEBA UZYWAĆ TYCH PIJAWEK?????????

Gość pies bongo
Powiez mi jak nei zapłąciłaś ani złotówki???!!!!!!!!!1 To ta starsza pani lekarka przez 60 dni robiła ci okłady z pijawek za darmo????????????????????????????????????? ????????????????????????????????????????????? ????????????????????????????????????????????? Tutaj się dzeicko sypnęłąś, ja w to nie wierzę.