Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tokijka

Powiedzcie mi jak puszyste moga byc piekne?

Polecane posty

Gość Tokijka

Przeciez sama otylosc jest wstretna ijest oznaka braku balansu i niedbania osiebie tak samo wieszaki tez sa wstretne.dlaczego spod kontroli wychodzi umiar izdrowy rozsadek? http://fakty.interia.pl/galerie/Fakty/Puszyste_i_pi%EAkne/zdjecie,277223,2 Dla mnie kazda puszysta czy kazda kobieta-wieszak jest nieladna oczywiscie pod wzgledem fizycznym iwizualnym bo swoje wartosci duchowe to kazdy ma jakies.

Gość Tokijka
i jeszcze zjakim wddziekiem wystawiaja te tluste dupy...ohyda

Gość ewaaajezynkaa
co wy gadacie? ta z rózowym szaliczkiem jest całkiem mniam!

Gość szefowa szefowych
paskudztwo obrzydlistwo!!!!

matko, przestancie! te kobiety po prostu chcialy pokazac, ze nie sa jakimis potforami, ktore nalezy wykluczyc ze spoleczenstwa. chcialy pokazac, ze one tez normalnie funkcjonuja, ciesza sie zyciem, wyglupiaja sie, usmiechaja, po prostu zyja. bo prawda jest taka, ze nasze spoloczenstwo traktuje kazdego kto nie ma idealnych wymiarow jak ufo, jak tredowatego, od ktorego mozna sie zarazic. tolerancji troche.

Gość Tokijka
ok. ja nie tepie ich ale chodzi oto aby nie musieli az wtaki sposob manifestowac ze oni tez sa normalni tylko o z ''wikszym cialkiem'' po co robia pokazy mody iwybory miss puszytej skoro otylosc to choroba i niesmak dla krasy ujmujacy powabu kazdej kobiecie. Przeciez ja wiem ze sa to normalne babki ale same prosza sie o uwage celujaca wsamo centrum ich minusa jaka jes tusza

a po co robi sie wybory miss gdzie startuja chude dziewczyny? po to, zeby zwrocic na nie uwage. a te kobiety z wyborow miss puszystych widac nie wstydza sie swojego cialka i sa z niego dumne i nie traktuja go jako choroby. wiadomo, kazdy by chcial byc piekny, nie miec rozstepow, tradziku, pomarszczonej skory. ale tak nie jest. i te kobiety to zaakceptowaly i wlasciwie to powinnismy je podziwiac za taka odwage. ja bym w zyciu sie nie pokazala w skapym stroju kapielowym gdybym tak wygladala. Ty pewnie tez bys sie nie pokazala. dlatego podziwiam je za odwage, nie za wyglad.

Gość zbulwersowana mężatka
Ło matko a co zabronisz im dobrej samooceny, radości z życia, poczucia własnego piękna i kobiecości? Każdy ma do tego prawo niezależnie jak wygląda bo inaczej popadnie w chorobę psychiczną.

Gość Tokijka
persymonia no sluszna uwaga pod ktora takze sie podpisuje. Tez tak sadze

no wlasnie :) wiec zostawmy te kobiety w spokoju kto wie jak my bedziemy wygladac za pare lat? ;)

Gość brudnyharry
...a czy Wy naprawde nie macie innych problemow ???? .... Gruba za gruba, brzydka... chuda ... jeszcze gorsza .... rzygac sie od tego juz chce ;/ ... Zyje sie z czlowiekiem .. a nie z cialem !!

Gość ********
A mogą bo to zależy od indywidualnych upodobań.

Gość suchajcie
to juz jakies przegiecie :(

Gość Paulka12345
eee tak to jeszcze nie wyglądam wiec chyba nie mam powodów do zmarwień :P

Gość asvfg
wowowhohoho

Gość Amadeusz
Tokijko; nie krytykuję Ciebie, ale te nogi: są wyrażnie za długie, nieproporcjonalna jest szerokość stopy, kostka do tej długości nóg jest za wąska, a kolana są wygięte i krzywe. Co się komu podoba. Sorry, ale stopy to są wręcz karykaturalne, biodra zbyt wąskie. Nie masz anoreksji? Bo to tak wyglądaże same kości wyłażą spod tego białego wdzianka. Co się komu podoba. Nie lubię obijać się o kości.

Gość chyba to to
co to ma być? fotka chilijskiej więźniarki? co za ohydne chude łapki!

Gość Amadeusz
Nie masz innych problemów? krytykowaniem innych chcesz zagłuszyć jakieś swoje kompleksy?

Gość Amadeusz
a tak w ogóle to nogi na tym zdjęciu należą do, jak to sama ujęłaś,"wieszaka"

Gość Tokijka
witam was dzis i suchajcie uwaznie. To nie sa moje nogi na tym zdjeciu. Nie jestem anorektyczka ani tusciochem. Wage i rozmiary mam zdrowe i nie wstydze sie swojego ciala. Mowie ze najwazniejszy jest umiar i zdrowy rozsadek. :)

Gość tlusCiutka mamuska
calkowicie sie zgadzam z autorka topiku za chuda i za gruba jest poprostu wstretna.Ja jestem za gruba mam 155cm i waze 70kg czyli jeszcze puszysta nie jestem,ale mam spora nadwage i nienawidze tego!staram sie schudnac,ale to wcale nie takie latwe,w koncu moze kiedys schudne mam taka nadzieje,ze nabiore silnej woli bo wlasnie w tym jest sek ze ja uwielbiam jesc!z niczego nie wygladam tak jak wygladam.A wystawianie na pokaz swoich zwalow tluszczu uwazam za obrzydliwe!to tak jakby kaleka pokazywal jak do twarzy mu z kalectwem!te kobiety maja straszne kompleksy i jest to ich niejako reakcja obronna.Maja cale cialo znieksztalcone twarz rowniez,Boze jak ja tego nienawidze.Musze schudnac i to koniecznie bo sie dostane do glowy!

Gość Piękna puszysta
moga być piękne tak samo jak trafiają sie piękne szczupłe kobiety. Powiem Ci więcej, puszyste panie mogą być tolerancyjne tak samo jak szczupłe kobiety. Jednak statystycznie częściej występują, co wyraźnie widać na kafeterii, zawistne zołzy, które na siłę staraja sie udowodnić, że jak gruba, to obrzydliwa. Jeżeli w ten sposób sie dowartościowujesz, to ok. moge być dla ciebie brzydka :D

Gość to okropne
Myślę, że musimy rozróżnic osoby, które mają nawet 20 kg nadwagi z takimi chorobliwie otyłymi jak na zdjeciach. Mam wiele koleżanek "przy kości", które sa bardzo ładne i miłe i ich nadwaga nikomu nie przeszkadza. Niestety, zaprezentowane tam panie maja zdeformowane ciała i to jest okropne. Przestańmy z ta polityczna poprawności, która nie pozwoli nikogo skrytykowac, bo każdy ma prawo wyglądać jak chce, żyć jak chce itd blebleble. Jeżeli ktoś chce mieć otłuszczone ciało - fakt, jego sprawa. Nie będę jednak twierdzic, że to jest piękne. Owszem, sama nie jestem idealna, muszę zrzucić parę kilogramów, mam za grube nogi. Zdaję sobie z tego sprawę i nie demonstruje mojego brzucha i nóg, każąc je podziwiać.

Gość Tokijka
Zgadzam sie zpoprzedniczkami ktore tu sie wypowiedzialy. Dobrze ktos okreslil ze to tak jak by kaleka afiszowal np. reke w gipsie i byl z tego dumny. A napewno nie mozna byc dumnym i pelnym radosci skoro ma sie jakas dolegliwosc. Dlatego niesadze ze te panie na zdjeciach sa z siebie dumne i nic z tego nie robia ze sa grube. One napewno chcialy by wyszczuplec ale chca otym zapomniec bo wiedza jak ciezka zgubic taaaaka mase ciala jaka one mają. Dlatego poddaja sie.

Gość tlusciutka mamuska
do2 pieknej puszystej"wiesz jesli o mnie mowisz ze jestem zawistna zolza to niestety ale bardzo zle mnie oceniasz!nie jestem zawistna mowie to co czuje,ja poprostu brzydze sie swojego ciala juz tzn z mojej nadwagi duzej nadwagi,nie wyobrazam sobie gdybym jeszcze miala przytyc chyba kula w leb.Juz mam problemy z kregoslupem,ciezko mi uprawiac jakis sport bo sapie jak lokomotywa mimo ze taka stara nie jestem i prosze nie mow mi ze to nie kalectwo!bo otylosc jest kalectwem stwierdzonym przez lekarzy z calego swiata i grube wcale nie jest piekne.Owszem sa faceci,co nawet szukaja puszystych kobiet ale do czego ? tylko do sekxu i sa to tzw dewianci bo ci sami faceci nigdy nie wezma sobie takiej sloniny do zycia bo toc to wstyd pokazac komu a i dla oka szok te dziury na posladach udach rekach belto ogromne,rozlewajace sie cielsko,nie mow mi ze z podmywaniem taka kobieta nie ma problemow bo ma i to duze problemy,normalna kobieta ma wiecej energii nie meczy sie tak szybko a takie puszyste sapia, poca sie.maja problemy z cisnieniem.Mozna tu wyliczac w nieskonczonosc wiec do czego zmierzam,nie twierdze ze grube kobiety sa zle byc moze maja bardzo dobre charaktery,sa inteligentne i naprawde wartosciowe,ale prawda jest taka,ze zeby byly w miare akceptowane w spoleczenstwie i dobrze sie same ze soba czuly powinny podjac walke ze swoim kalectwem a nie usprawiedliwiac stale swoj slaby charakter i zrec i stale szukac potwierdzenia ze sa na swiecie grubasne baby i podobaja sie ludziom!kit!nikomu sie tak naprawde to nie podoba!nie oszukujmy sie.wiem jak bylam 15kg chudsza to od chlopow nie umialam sie opedzic dzis tylko co niektorzy na mnie zerkna i co widza ?no najpierw zerkna na twarz aha! ladna a potem patrza na figure i mina rzednie.tak to wyglada u mnie!ale ja walcze juz mi sie raz udalo 20kg schudnac potem znowu przytylam kolejna proba byla 4lata temu i wtedy udalo mi sie 15kg schudnac.teraz kolejne podejscie i musi sie udac!bo tego chce.bo chce kochac swoje cialo a nie sie jego brzydzic!zycze wszystkim grubasom prawdziwego i szczerego püodejscia do problemu a napewno schudniecie i bedzie dobrze!

Gość andzia-andzia
podbudowałam swoją samoocene myślałam że ja jestem gruba ale to co tutaj zobaczylam to zmiłuj sie Boże jestem dwa razy mniejsza od nich

Gość moga byc i sa piekne
www.xl-pozytywnie.pl !!!