Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LudziePrzejrzyjcie na oczy

Polska-Oaza dobrobytu!!

Polecane posty

Gość jesienna slota
Srednia krajaowa 3600, wiekszosc ludzi tyle zarabia! Buhaha!!! Dawno sie tak nie ubawilam. W Polsce niestety wiekszosc zarabia najnizsza krajowa, badz cos kolo tego. Srednia zawyzaja pensje prezesow, poslow itp.

Gość ghjkl
dlaczego policjant w polsce na średnim stanowsiku zarabia około 2 tyś, a w niemczech 7 tyś euro??????? :(

hmmm ja nie narzekam zarabiam 3500zl maz ma firme zatrudnia 12 osob , mam dom samochod co mi wiecej potrzeba?zyje na srednim poziomie

Gość flip i flap.tom i jery
tylko w Polsce jest tansze zycie niz w niemczech t jest ta roznica.Wyjezdzaja ci co malo zarabiaja proste

Gość Slodkie Zycie
Do "ghjkl"........moze i zarabia te 7 tys. EURO, ale po odciagnieciu podadkow i innych kosztow zostaje mu ok. 3,5 tys. EURO na reke. 3,5 EURO na utrzymanie trzy lub cztero osobowej rodziny to wcale nie tak duzo....zycie tu jest bardzo drogie!!

Gość mikolaj kopernik
No calkiem niezle 3,500euro.To chyba nie tak malo nawet w 4-ro osobowej rodzinie.Mozna obliczyc latwo,jesli ma okolo1500 euro oplat to i tak mu zostaje 2000tys euro na zycie i inne wydatki.Zdecydowanie nie ma tak zle! A w Polsce?Moja kobieta zarabia 800zl ja raz mam prace raz nie,jek mam to zarobie nie wiecej jak 1500zl.Mamy 4 -ro dzieci w wieku szkolnym.Nie zycze nikomu takiego dobrobytu!Zona planuje juz prace w Irlandii i jak tylko dogra sprawy do konca to po wakacjach wyjezdza za praca,jesli sie powiedzie tak jak planujemy to byc moze dolacze do niej z dziecmi.Tutaj nic sie nie poprawia,jest jeszcze gorzej jak bylo!i jak patrze co za skurwiele rzadza naszym krajem to mi sie noz w kieszeni otwiera!

Gość LudziePrzejrzyjcie na oczy
Widzę ze dalej wolicie żyć w zakłamaniu,Zyje wam sie dobrze ale dla was to wciąz mało,wolicie za niewiele wieksze pieniądze podcierać tyłki na zachodzie,ogólnie gardze wami!!

jesli ktos ma 4 dzieci w tych czasach hmmm, poszukajcie lepsze prace nie znam nikogo kto by pracowal za 800zl chyba ze tygodniowo:)

Gość to okropne
Donna, gdzie ty zyjesz? U mnie w pracy sa takie zarobki. Tyle (netto) zarabia księgowa z wieloletnim stażem. I to na miesiąc a nie na tydzień.

Gość i jak
do autora-> skad pochodzisz i gdzie mieszkasz, ze masz takie spostrzezenia o poziomie zycia w polsce?

zast mnie fakt jesli nie macie dobrej pracy to jak mozna miec 4 dzieci nie umiec sie zabezpieczac? moja mama jest ksiegowa i wiem ze zarobki ma bardzo wysokie chyba sciemniasz

Gość i jak
800 netto ksiegowa??brrr.. Ja nawet pracując ponad dwa lata temu w centrum handlowym w sklepie z mlodziezowa odziezą zarabialam ok 1100 zl na reke a co dopiero ksiegowa z doswiadczeniem. sluchajcie kiedy sie w koncu doczekamy czasów kiedy to pracownik bedzie mogl stawiac warunki pracodawcy anie pracodawca narzuca nam zanizone place a my polacy bierzemy co dają i Bogu dziękują, że mogą chociaz pracowac. No ale przy tym naszym cholernym diabla wartym rządzie co od 9 miesiecy tylko sie kloci miedzy soba a jeszcze zadnych decyzji panstwowych nie zaczął podejmowac to takie czasy nie nadejda szybko, moze jak juz nie bedzie mial tu kto pracowac bo wszyscy wyjada, albo za 30-40 lat, co o tym mysliscie?

ja nie wyjade pomimo ze jestem mloda i sadze ze Polska do dobry kraj.Idzie tutaj zarobic a zycie jest tanie.Pozniej wroca do Polski i beda chcieli rzadzic nowobogatcy

Gość i jak
niech waracaja i wydaja swoje zarobione pieniadze zeby ci popaprancy w rzadzie mieli co rozkradac :P