Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość undercover

chory mąż

Polecane posty

Gość undercover

mam 27 lat, jestem od roku męzatką.miesiac temu moj maz(tez 27) zle sie poczul-bol w plecach, potem ataki dusznosci.przez tydz.leczylismy go na kregoslup ale nagle inny lekaz stwierdzil,ze to sledziona.no i wyladowal w szpitalu.tam spedzil kolejny tydz. i byl leczony na ...sepse.wrocil do domu, kilka dni bylo ok.a potrm znow bole plecow,glowy i znow skonczylo sie na szpitalu.lekarz skrupulatnie szuka przyczyn ale ciagle ni ema diagnozy. boje sie,ze stanie sie cos naprawde zlego.chce jeszcze z nim przezyc 100 lat, chhce miec z nim dzieci, chce zeby przestalo go bolec. napiszcie...

Gość allla
Nie wyobrażam sobie Twojego cierpienia. Bardzo mi przykro. Nie wiem co bym zrobiła gdyby nagle zachorował mój mąż... Życzę Ci dużo wiary, cierpliwości, i żeby wszystko zakończyło się pomyślnie.

Gość ksksks
moze to naprawde nic powaznego, nie ma co sie odrazu dołowac, współczuje twojemu mężowi ale poczekajcie na wyniki badań-wtedy będziesz mogła mu pomóc:) chociaz lepiej zeby nie było takiej potrzeby

Gość Anouszka
Bardzo Ci współczuję.❤️ Może to jest rzeczywiście od kręgosłupa, kręgi szyjne.Czy mąż ma stany pdgorączkowe, czy gwałtownie chudnie. To wymaga wielu specjalistycznych badań, by wykluczyć konkretne choroby.Dlaczego sepsa? Mój mąż też choruje,na stawy,na razie nie zdiagnozowano przyczyn stanów zapalnych.Wydaję krocie na prywatne badania,pora na szpital, ale to nie takie proste się dostać (Białysytok), chyba, że byłby umierający. Życzę Ci dużo sił i wiary,najważniesze jest zdiagnozowanie choroby i trafienie na dobrych lekarzy.

Gość undercover
dzieki wszystkim za dobre slowo. Anouszka: nie ma goraczki tym razem(2 tyg.temu jak byl w szpitalu mial i to wysoka) lekarz zdiagnozowal sepse-zakazenie krwi, ktore najprawdopod.wzielo sie od zabiegu laryngol.(na wlasnezyczenie),ktorego maz mial w marcu. teraz objawy ma inne, bola go plecy z innej strony. wlasnie wrocilam ze szpitala-nie ma pprawy a wyniki badan dopiero po poludniu.chociaz tyle,ze humor mu dopisuje i razem sie posmialismy. trzeba czekac....

Gość nyna22
Witam. Bardzo wspułczuję . Takie bóle , o jakich piszesz mogą być spowodowane różnymi chorobami . Jeśli Twój mąż ma bóle głowy to może poproście o konsultacje neurologa . Mój tato trafił do lekarza z objawami zatrucia a okazało się ze to sprawy neurologiczne. Pozdrawiam gorąco

Gość Anouszka
Neurolog, reumatolog, konieczne są szerokospecjalistyczne badania. Skoro mąż miał gorączkęi pomogły antybiotyki, to znaczy, że miał stan zapalny, tylko pytanie, gdzie umiejscowiony. Poddobne objawy występują przy ZZK, czyli Zesztywniającym Zapaleniu Kręgosłupa. Tak sobie tylko myślę, bo w związku z chorobą mojego męża, zaczęłam internetowo"studiować"medycynę :) Na ogół w tego typu chorobie antybiotyki bierze się długo. Mam nadzieję, że lekarze szybko wykryja przyczynę choroby. Bądź dobrej myśli.❤️ Będzie dobrze. Napisz, jak wypadły wyniki.O ile oczywiście będziesz chciała .