Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ===========

BILET LOTNICZY I....

Polecane posty

Helios to cypryjskie linie lotnicze ale nie tzw. tanie . Nie znam tych linii i nie wiem jak wydają bilety. Idź do informacji na lotnisku. ALbo najpierw poszukaj na tablicach informacyjnych swoejgo lotu czyli linie i nr lotu bedzie na ekranie nad kolejką gdzie jest odprawa. Stań w kolejce i podaj kartkę azem z paszportem , tam dostaniesz bilet i to wszystko.

Gość ja Jacek
kurcze dzięki Ci, zresztą tam bęą inni i jakby co mozna zapytać tego kogos co ze mną leci prawda?

Dokładnie, mylą pojęcia. BO jeśli lecicie np na wczasy z TUI czy innym biurem to idziecie do stoiska TUI na lotnisku i tam dostajecie bilet z którym idziecie na odprawę.

Jeśli to wycieczka,to pilot ma przygotowane wszystkie dokumenty i tam na Okęciu to wszystko wręczy. Jeśli to podróż prywatna i do biura udałeś się po bilet bez jakichkolwiek innych świadczeń to ten bilet powinieneś mieć ze sobą w przypadku przewożników narodowych/może to być bilet tradycyjny,albo elektroniczy/,ale musi być W przypadku biletów tanich linii jest tylko wydruk komputerowy z rezerwacji i nr, rezerwacyjny.

Gość ja Jacek
acha, zapytam w informacji - to nie jest wycieczka, tylko kupiony bilet na przelot

Gość ja Jacek
jasne jak słoneczko Dziekuję Ci :))) miłego wieczoru zyczę.

Gość m+k
Dziekuję również.:)))