Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnaCiapka

ciągle sama, sama, sama!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość samotnaCiapka

mój mąż non stop pracuje, ja z tej samotności robie coraz głupsze rzeczy i sięgam często po alkohol, mam 23 lata a czuje się na 50

Gość qqqqqqqqqqq
Samotna Ciapka czy Cipka???

Gość samotnaCiapka
jest tak jak napisałam a ze cipka to normalne, w koncu jestem kobietą

Gość samotnaCiapka
jest tak jak napisałam a ze cipka to normalne, w koncu jestem kobietą

sama pijesz ??:O ja sie z moim facetem mijam rano jak wychodze do pracy - bo on akurat wraca z nocki a jak wracam z pracy to juz go nie ma :) znajdz sobie jakies zajęcie bo zwariujesz a samotne picie w smutku Cie do niczego dobrego nie zaprowadzi

Gość To jak ja np
jestem samotną 30-latką to miałabym sobie gardło z tego powodu poderżnąć ? Ludzie sami sobie stwarzają problemy !!

Kurde . Msisz się obudzić . Żyjemy w takim kraju w którym codzienność składa sięz pracy , pracy i jeszcze raz pracy . Znajdz sobie jakieś zajęcie . Jesteś młoda więc kreatywności powinno ci wystarczyć . Sa naprawdę wieksze problemy na świecie np. choroby

ja mam gorzej mąż całymi tygodniami w pracy a ja obijam sie tylko o sciany w domu i niewiele mam do roboty ... na dodatek wakacje oszalec można bo wszyscy wyjechali a ja nie i co mam ze soba zrobić... ??

Baby . Co się z wami dzieje . Czy naprawdę nie ma większych problemów na świecie ? Ja zapierdzielam po 13 godz dziennie w pracy i też powinnam się rozpłakać , że mi źle

Gość śmieszą mnie ludzie
którzy piszą że zapierdzialają po 13 godzin na dobe, a piszą to przesiadując na kafeterii. Ładny mi zapierdziel. Tylko się nie pisz że właśnie miałaś przerwę bo tylko się uśmiechnę na taki tekst.

leniwa ... nie lubię słów, które mi się cisną. Języków się ucz! Na kurs gotowania idż, swetry rób na drutach albo czytaj kryminały (bo na ambitniejszą literaturę pewnie cię nie namówie). Jak można nudzić się w dzisiejszych czasach. Za opiekunkę społeczną do staruszków się wynajmij!

Gość ++lol++
to chyć sie jakiejś roboty ro Ci się przestanie nudzić