Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto pta nie błądzi

jeśli nie połykacie to co robicie ze sperma

Polecane posty

Gość kto pta nie błądzi

oczywiscie przy robieniu loda? jeszcze nie mialam tej przyjemnosci i tak sie zastanawiam jak to smakuje? a jesli nie polykasz to co wypluwasz? tylko bez glupich komentarzy dzieki z gory :))

Gość hjhjhjh
sperma dobrze dziala na zeba takze polykaj ile chcesz hehehe

Gość brzydze sie
a ja tego nie robie.... brzydze sie.... nie umie sie przełamać nie zakrztusze sie?

Gość anka_23
wolę analny, loda się brzydzę, robi mi się nie dobrze

Gość wszystko zalezy
od nastwienia ..Nie od smaku...

Gość anka_23
dea podziwiam, ja sie nie mogę przełamać robiłam to dwa razy i chyba już wiecej nie zrobie

Gość brzydze sie
no taaak, ale ja i tak sie nie umie przełamać! wstyd sie przyznac, ale jestesmy ze sobą 3 lata i nigdy mu "tego" moe zrobiłam.... nie domaga sie, ale bardzo by chciał....

Gość kto pta nie błądzi
kurcze chcialambym sprobowac ale sie boje! boje sie ze cos mi nie wyjdzie lub co gorsza jesli wyjdzie i on dojdzie a ja tegi nie oolkne? troche sie brzydze tej spermy jak smakuje duzo tego bedzie?

Gość kto pta nie błądzi
dajcie jakas rade bo nie wiem co zrobic! przelamac sie i sprobowac? a jak mu sie nie spodoba i sie tylko osmiesze? :/

Gość wszystko zalezy
to nie jest najwazniejsze niektórym wystarcza jak kobieta sobie celuje w twarz.

Gość kto pta nie błądzi
jak strzela na twarz a potem co???? idzie sie umyc? sorrki ze tak pyatm ale jeszcze młoda i niedoświadczona jestem :(

Gość kto pta nie błądzi
pozatym nie chce zabrudzic calego łożka hehe! kurde chyba sie jednak nie odwaze szkoda :/

Gość kto pta nie błądzi
dzieki kroopla! zapamietam o tym plukaniu ust hehe! a jak tak wyjde do lazienki to nie bedzie urazony? a moze powiedziec mu zeby w ustach nie konczyl?

Gość kto pta nie błądzi
w sumie zobacz moze nie bedzie tak zle :) skoro inne moga polknac i zyja to ja tez hehe :P

Gość kto pta nie błądzi
mam tylko nadzieje ze nie bedzie odruchu wymiotnego bo to byloby najgorsze :/ Kocham mojego faceta i chcialabym zeby mu bylo dobrze!

Gość jak nie polykam
to robie shake częstuje gosci i tobie tez tak radzę

Gość gość
Hard 🖐️:)

Gość z 1 facetem
nie połykałam bo mial kwasna sperme bleeeeeeeeeee bo duzo palil moj obecny partner nie pali pije duzo soku ananasowego i smak jest przyjemny. Za pierwszym razem bylam zdenerwowana ale jakos poszlo :-)

\"precz kurwa precz\" bardzo ładnie to opisała. :) Ja tylko bym dodał, że to nie wynika raczej z miłości do partnera, ale z chemii (pożądania, chęci bliskości), ale oczywiście uczucie bardzo pomaga. A taka praktyczna rada - przed robieniem lodzika można possać sobie mocno miętowego cukierka - wtedy mięta \"zabije\" każdy smak, do przełamania pozostanie tylko kwestia konsystencji spermy - ale to już sprawa psychiki. :) A wypluwanie spermy - wszystko jedno czy przy partnerze, czy lecenie do łazienki - nie jest fajną sprawą dla faceta. Często nawet rezygnuje z tego powodu z wytrysku do ust, bo nawet jego wtedy już to nie rajcuje. :(

ja mojemu facetowi robie loda kilka razy w tygodniu ale nigdy nie polykam spermy.moj chlopak nie pali, pije od czau do czasu,ale jego sperma ma taki gorzkawy posmak.nie przeszkadza mu ze po wszystkim ide do lazienki.zreszta czasem wyjmuje przed i wtedy mam raczki brudne i tez musze je umyc:).ale nie brzydzilam sierobic mu loda...na poczatku tylko bylam niezbyt pewna czy dobrze to robie ale po jego reakcji bylam pewna ze mu sie podobalo.

Gość Wrom
Sperma ma smak taki nijaki, jak ślina albo bardziej jak woda z minimalną ilością wody utlenionej, absolutnie nie można zwymiotować, chyba tylko z powodu psychiki, nie jest ani słodka ani kwaśna ani gorzka ani słona. (opisywałem mój smak spermy - nie wiem jak u innych - nie palę, nie piję, odżywiam się normalnie ani tłusto ani dietetycznie). Co do spuszczania się w ustach i połykania to dla faceta duża przyjemność jak kobieta połknie bez wahania czy zastanowienia. Ale jak nie połyka to trudno, tylko że wtedy zwykle musi dużo dłużej robić mu loda do facet znając jej obrzydzenie do jego spermy jest mniej podniecony. Czasami nawet nie dochodzi do wytrysku.

nie zgadzam sie ze trzeba robic dluzej...przynajmniej od tego nie zalezy dlugosc dochodzenia do wytrysku.czasem wystarczy doslownie chwila i orgazm gotowy a czasem trzeba popracowac troche dluzej ale bynajmniej nie z tego powodu ze nie polykam spermy.

Ja robiłam loda facetowi którego kochałam, nie bylo to dla mnie obrzydliwe i jakos nie miałam wielkich oporow, ale rozumiem ndziewczyny ktore pisały wczesniej ze nie mogą sie przełamać... ja zanim jeszcze miałam faceta ktorego kocham jak myslałam o zrobieniu loda to az mi sie zle robiło, nie wyobrazałam sobie w ogole jak mozna cos takeigo zrobic :P ale to bylam bardzo mloda i glupia :P aczkowleik teraz tez nie wyobrazam sobie zorbic loda facetowi do ktorego nic bym nie czula :/ a co do połykania spermy, na poczatku nie chciałam aby skonczyl mi w ustach, bo jakims czasie jakos tak samo wyszło ;) nie ukrywam, ze sperma nie jest jakaś super dobra, przynajmniej mi srednio odpowiada jej smak, wiec zazwyczaj robilam loda i dokanczałam ręcznie, albo przechodzilismy do sexu :) ale zdarzylo mi sie połknąc i wielkiej tragedi z tego nie robiłam :) nie wyobrazam sobie jak mozna biec do łazienki i to wypluc, albo nawet szukac chusteczki i wypluwac przy facecie :| lepiej połknąc bo któcej czuc smak niz trzymać to w buzi i szukac miejsca gdzie mozna sie tego pozbyc :) czyli jesli facet juz skonczy w ustach lepiej połnąć, szybciej i po problemie :) ewentualnie soczek kolo łóżka zeby popic po chiwli i tyle ;) tak samo jak po minetce, zanim facet dał mi buzi musiał sie czegos napic bo inaczej mu nie pozwalałam :D

Gość nati*
sperma jest niedobra ale polykam ja bo uwielbiam ten usmiech na twarzy mojego meza gdy to robie, poza tym nie wszytsko polykam, bo mozna sie zakrztusic:-)

Gość nati*
resztek spermy używam do mycia zębów :)

Gość martinizlodem
moj chlopak mnie kocha i rozumie ze nie smakuje mi spermai jej nie polykam.nie ma o to do mnie jakis zalow.a tym bardziej nie mam przez to problemow zeby go skonczyc.do lazienki chodzimy razemn zeby pozniej wziasc wspolna kapiel

Gość do kroopla
bzdury gadasz!!!!!!!!!!!!!. Oddanie to jest : brak zdrad, lojalność, pomoc w najtrudniejszych chwilich, bycie z kimś na dobre i złe..... a nie ....POŁYKANIE. NIeżle masz w głowie poukładane :-0