Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sercowa

HEARTofGOLD Formula krople dla serca

Polecane posty

Gość Sercowa

Znalazłam reklame tych kropli a ponieważ mam problemy z sercem, zainteresowałam sie tym preparatem. Ponieważ nie jest to tani lek ok.75 euro, szukam kogoś, kto bierze te krople. Może sie ktoś taki znajdzie :)

Moja mama ich używała.Są dobre ale bardzo drogie. To samo działanie ma DIACARD większa buteleczka i w Niemczech kosztuje ok.30 Euro

Gość Sercowa
Dzięki za odpowiedź, powiedz czy Twoja mama odczuła poprawę stanu zdrowia i jak długo je brała? Ten Diacard można kupić w Polsce?

Nie wiem czy można kupić , bo znajomi przywożą go z Niemiec. Moja mama nie używa ich regularnie a tylko w razie bólu lub duszności. Jej pomagają. Ja zresztą też kilka razy brałam jak miałam bóle w mostku.

Gość wiola33
A jakie to problemy?, bo ja mam nerwice i wypadanie płatka zastawki

Gość Sercowa
Ja dzisiaj zamówiłam krople heart of gold, szkoda, że nie wiedziałam o tańszym odpowiedniku, bo za te zapłace 300 zł ma to wystarczyć prawie na trzy miesiące kuracji. Czy te drugie krople też bierze sie pod język?

Gość wiola33
Bo moze i mi pomogą!!!!

Gość Sercowa
Wiolu przy okazji rutynowych badań lekarze na podstawie ekg stwierdzili, że kiedyś miałam zawał serca, z tym, że nie moge przypomnieć sobie jakiejś awaryjnej sytuacji, no ale podobno u kobiet to sie zdarza. Nerwice też mam.

Gość wiola33
Czy to są ziołowe krople?

Ja mam nerwicę a moja mama jest w podeszłym wieku więc serce ma osłabione ale nie ma zdiagnozowanej wady serca. Nasze krajowe odpowiedniki tych kropli też są ale nie mają takiego działania. Nie pamiętam nazwy ale farmaceuta kiedyś sprzedał mi coś podobnego, jednak to nie było to. Tak jest zresztą z wieloma produktami niby kupuje sie to samo a dzialanie się różni. Kosmetyki , kawa, tej samej firmy kupione w Niemczech i u nas różnią się.

U mamy też lekarz stwierdził przebyty zawał ale ona o tym nie wiedziała. Zaraz Wam napiszę skład diacardu

Gość wiola33
Dokucza mi ciagłe podwyzszone tetno 100, cisnienie mam niskie albo w normie.Co poza Propranolem moze pomoc?

Gość Sercowa
mnie lekarka przepisuje atenolol, on obniża tętno :)

Weszłam w ten link i to jednak nie to samo. To co my miałyśmy (mam buteleczkę) to kupione w niemieckiej aptece krople o nazwie GOLDTROPFEN-HETTERICH , a drugie to jak juz pisałam wcześniej DIACARD. A skład - bez podawania proporcji to: crataegus,cactus, campfora, aethersulfuricus,valeriana.

Gość wiola33
Dzieki kobietki !!!

Gość Sercowa
Jak zaczne stosować te krople, to dam Wam znać czy warto było wydać pieniądze na nie. Do tych kropli oprócz picia 2 litrów wody mineralnej pan, z którym rozmawiałam zalecił mi abym używała w kuchni oleju lnianego.

Gość Sercowa
Dormika, faktycznie skład kropli jest zupełnie inny, no ale liczy się skuteczność. Mam rodzinę w Niemczech, sprowadzę sobie też ten diacard, jak wyżłopię te drogie, to później wezme się za te drugie :)

Gość Sercowa
Dzisiaj otrzymałam te krople. Wzięłam pierwszą dawkę, nie powiem, żeby były smaczne :P Bierze sie je pod język i trzyma ok.2 minut. Troche to piecze i ma nieprzyjemny posmak czosnku. No ale czego nie zrobi sie dla zdrowia :)

Gość czy to naprawde pomaga

Gość Sercowa
łykam juz parę dni te krople, póki co nie zauważyłam ich zbawczej mocy, no cóż, chyba jestem niecierpliwa, piję dalej :)

Gość może ktoś coś wie na ten temat

Gość pips
Hallo.Mieszkam w niemczech.Dzis wyslalem Diacard do polski znajomemu.Buteleczka 100ml kosztuje 18 euro.Pisze Wam tak do informycjiPoza tym mozna go kupic bez rezepty.Pozdrawiam wszystkie panie.

Gość TodaPolska
Zapraszamy na oficjalna stronę HeartofGold Formuły "TodaPolska" Wyłącznego Przedstawiciela Firmy TODA Herbal International Inc. Vancouver, Canada. Sprawdźcie opinie ekspertów i użytkowników ,przekonajcie się sami jak działają krople TODA HeartofGold. www.todapolska.pl

Gość gość
Krople Toda mozna kupic na portalu internetowym novea idea. Jest tu bardzo korzystny system rabatow. Darmowa rejestracja i rabaty oi podaniu kodu rabatowego: YSDNR72 na stronie : www.noveaidea.com W dziale suplementy znajdziesz krople Toda