Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość relka

Sinica - co robić???

Polecane posty

Gość relka

Mam pytanie, kapałam sie dzis w morzu i nie wiedziałam ze jest zakaz z powodu sinicy (plaza na uboczu), co mam teraz zrobic??

Gość kwiat_wisielców
nic... przeciez niekoniecznie musialas sie zatruc... A lyklas wody? Ale to juz raczej mialabys objawy...

Gość relka
no raczej nie piłam tej wody:o Jestem wsciekła, taka głupota, ale nic nie wiedziałam, mało ludzi itd.:( Mam nadzieje, ze nie wmowie sobie objawów, wiadomo nerwy:o

Gość a od czego są lekarze
Relka > a gdzie się kąpałas, w ktorym rejonie wybrzeza? wyjezdzam wponiedziałek do Kołobrzegu i boję się , ze z kąpieli nici :(

Wiekszosc kapielisk nie nalezy do wolnych od tego typu syfow... Ludzie sie nawet w Odrze kapia i nic im nie jest. Chyba, ze ktos wyjatkowo wrazliwy ;) Grunt, ze nie lyklas, bo zatrucie murowane!! Bedzie dobrze :)

Gość relka
Mrzezyno:) Najpiekniejsze miejsce do plazowania.. tylko jak nie ma sinic... Nie wiem ile trwa ten zakaz, kiedy to przechodzi... Moze do poniedziałku przejdzie. Myslisz ze powinnam skonsultowac sie z lekarzem? Nie ma to jak miły wypoczynek na plazy:o

Gość a od czego są lekarze
Kwiat > oby była to prawda ;)

Gość relka
rok temu byłam w Sopocie i tez był zakaz, ludzie jednak sie kapali. Fakt, w Odrze tez sie pluskają:)

NO wlasnie... zakazy zakazami, a ludzie sie kapia i nic im nie jest. Moim zdaniem nie musisz isc do lekarza. Jesli nie napilas sie tej wody to ewentualne objawy beda widoczne na skorze... Wtedy wizyta bedzie wskazana. Ale mysle, ze bedzie dobrze... ;)

Gość relka
Dzieki wielkie za wsparcie, pozdrawiam🌻