Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość herb

Najwcześniejsze objawy ciąży...

Polecane posty

Gość herb

Hej dziewczyny....wiem że taki topik już pewnie jest....ale proszę napiszcie o tych bardzo wczesnych....ból brzucha jak przed okresem może się zaliczać?

Gość twinkle
jak wiesz kochana ze jest i jest to wejdz laskawie w szukaj i wpisz:) na serio wiele tu tego i unikniesz hasel typu znowu? bla, bla. pozdrawiam i jak cos gratuluje.

Gość Malutkaaaaaaa
U mnie w pierwszym miesiącu nie było żadnych objawów, poza brakiem miesiączki i obolałymi piersiami, aha i z piersi przy naciskaniu wylatywał płyn. Potem nie wiem co by było, ale zostałam namówiona do usunięcia ciąży. Miałam 17 lat.

Gość twinkle
wspolczucia mloda kobietko.

Gość herb nie ma się
co doszukiwać objawów ciąży przed @, bo są bardzo mylące. Test w dniu @ potwierdzi lub nie ciążę. Testy robione wcześniej nie mają sensu.

Gość pechowa_szcześciara
Czesto takie objawy mogą byc nie spowodowane ciążą, najlepiej własnie test jak nie ma miesiaczki albo lekarz.

Gość aris-84
Czesc Wam wszystkim,wiem ze to kolejne takie pytanie ale musze wiedzieć, prawie dwa tygodnie temu powinnam dostac okres,ale nadal go nie ma, pozatym boli mnie podbrzusze,czasem jakbym miala jakies uklucia, nie jest mi nie dobrze,ani nie bola mnie piersi, ale nie wyrabiam na zapach czekolady i ogórków (w każdej postaci), kawy tez juz mi sie niebardzo chece, chociaz prawde mówiąc nigdy nie bylam jakims tam kawoszem. dzisiaj mam zamiar zrobić test, ale strasznie sie tego obawaiam, napiszcie prosze czy to co napisalam moze świadczyć że jakaś fasolka jest juz we mnie? w sumie to może powinnam sie juz cieszyc mam w koncu kochajacego przyszlego męża, pokonczone szkoly, pracę, ale chyba jeszcze nie jestem gotowa.

Gość aris jest
taka możliwość, że jesteś w ciąży ale dopiero test może to potwierdzić ;)

Gość twinkle
bardzo mozliwe...szczegolnie ze nie bola piersi i jest wrazliwosc na zapachy...zrob tescik, jak cos gratuluje..ja tez tak chce..

A jak to jest z tymi testami bo ja robilam po 10 dniach od stosunku. Dzwonilam na podana na ulotce infolinie i mi pani powiedziala ze 8 dni po stosunku mozna zrobic ten tezt i bedzie wiarygodny... Jak myslicie po 10 dniach moge wierzyc testowi??

Gość to bzdury
podobnie jak z tym, ze test wyjdzie po 6 dniach. Wszystko zależy od poziomu hcg. Najlepiej zawsze jest robić test w dniu spodziewanej @.

Wyszedl mi negatywny i sie ucieszylam a teraz bede sie bala ze byl niewiarygodny:(