Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Yuki

Wasze ulubione lody.

Polecane posty

Gość blefu
Haagen-Dazs:)

Gość blefu
Hagen-Dazs, najlepszy smak to sernik z truskawkami:)

Magnum Gold mnie powalił i muszę przyznać, że choć sztabki złota w ich konkursie nie zgarnęłam, to jednak to złotko jest wyjątkowo dobrym pocieszycielem ;)

Tylko rożki Garden Party. Szczególnie czekoladowe chociaż mój chłopak uważa, że najlepsze są jagodowe. Jedząc te lody mam wrażenie jakbym jadła prawdziwą czekoladę. Świetne zastępstwo gorącej czekolady, którą uwielbiam ale zimą.

Gość kocham kochaaaam
uwielbiam pistacjowe wszelkiej masci, a najlepiej grycana. tak to jeszcze nogery, lody z mc donalda z czekolada albo mc furry. tak to jeszcze takie z altomatu wloskie krecone ;)

Gość lisia kitka 89
mietowe z kawałkami czekolady

Gość tryt
najpyszniejsze lody jakie jadłam w życiu były w brukselii !!! trafiłam na nie całkowicie przypadkowo, spacerując przy łuku triumfalnym, zauważyliśmy budkę z lodami, a tam po prostu istne szaleństwo i zaskoczenie:) jeżeli chodzi o lody dostanę w sklepach to często kupuję garden party:)

Gość jehafi
ja uwielbiam czkoladoweee! ale musi to być prawdziwa czekolada, a nie jakaś podróba. lubię też rożki. ostatnio jadłem rożka max garden i był rewelacyjny, polecam:D

Gość rabatka
Zapp - aż ślinka cieknie. Może kiedyś jeszcze powrócą.

Gość jsjdosa
najlepsze są z MC Donalds i orzechowe litrowe z lidla z prażonymi orzechami woskimi, mmm.. pycha chyba dziś po nie pójdę

Gość rabatka
Zappy. To był smak. Szkoda, że ich już nie ma. Mam nadzieję, że kiedyś jeszcze powrócą.

Gość gość
witajcie. chciałabym zamówić kubki papierowe do lodów. znacie może taką firmę: www.logokubek.pl? jakiej jakości mają te kubki? dobre są?