Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zainteresowanaaa

W co ubrac się na rozmowę kwalifikacyjną??

Polecane posty

Gość zainteresowanaaa

Hej Mam pytanie, moze ktoś z Was podpowie. Przeszłam pierwszą rozmowe kwalifikacyjną - nawet dobrze bo akurat wymagali wyższe wykształcenie a ja mam średnie - praca w banku przy obsłudze klienta. Teraz mam jechać na rozmowę z dyrektorem banku do Warszawy - jestem ze sląska więc napewno będe musiała sie przebrać. Co wypada założyć? Czarne spodnie?? Koszulę? Czy moze spódnicę?? Czy żywe letnie kolory są nie na miejscu?? Na pierwszej miałam białą spódnice do kolanek i bezową marynarko bluzkę ale moja szafa nie jest pełna eleganckich ciuchów w mundurkowych kolorach, więc coś musze wymysleć. Poradźcie...

Gość rumiany Boluś
w bikini - bo przeciez nie strój Czlowieka zdobi...

Gość taki jeden X
Polecam ONW :)

Skoro to dyrektor banku to z pewnościa będzie w garniturze i na pewno od Ciebie będą wymagać ubioru bardziej eleganckiego. Wiec wybierz opcje w stonowanych kolorach, spodnie czy spódnica bez różnicy, tylko raczej zrezygnowałabym z ekstrawagancji.

ja zwykle zakładam jakiś kolorowy krawat, np różowy, żeby trochę ożywić atmosferę i wyróżnić się, to pomaga. W twoim wypadku oczywiście elegancko ale kwiatki gdzieś by się przydały.. ;)

Krawat rodziłby pdświadome podejrzenia ,że kobieta będzie się chciała rządzić,lub jest feministką (czyt. będzie się kłócić z mężczyznami! ).

Gość asjanka
Bez przesady, strój ma być elegancki,ale podkreślający walory. Makijaż ładny i podkreślający urodę. Żadna szara mysza,ale atrakcyjna kobieta.

Gość gość
up