Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krzaczek

DEPILACJA BRWI

Polecane posty

Gość krzaczek

Mam brwi ''krzaki'' kompletnie nie pasujące do mojej twarzy i chciałabym je zdepilować.Jak? Do kosmetyczki nie bardzo chce isć.Wolałabym w domu. Wyszukiwałam juz w wyszukiwarce. Wiem co nieco ale nie wszystko.Prosiłabym jakąś uprzejmą osobę o pomoc.

Gość anka_23
najważniejsze to to by wyrywać tylko od dołu w środku muszą być grubsze a na zewnątrz chude kseseczki nie rób tego jednego dnia bo wszyscy zwrócą uwagę i bedzie ci głupio tylko po trochu od dołu

Gość laura_90
Własnie konieczie tylko od dolu! Jednak jeśli amsz bardzo "krzaczaste" brwi radziłabym isc do kosmetyczki. Zaplacisz 5-10 zł, a bedziesz miała brwi wyrwane profesionalnie. Potem, gdy zaczna odrastac, bedziesz mogła juz sobie sama wyrywac.

Gość Brrrrrrrrrrunetka
Laura ma racje :-) Rowniez polecam na poczatek zaklad kosmetyczny. Samemu jest trudno nadac odpowiedni ksztalt, zwlaszcza jesli nie masz doswiadczenia. Mozna sobie zrobic wiecej szkody niz poprawic urode. Zabieg w gabinecie nie jest drogi, aczkolwiek troche bolesny ;-)

Gość sama to sobie tylko
spaprzesz :P

Gość Brrrrrrrrrrunetka
Nawet w linku podanym przez well-well radza "Na pierwszą regulację warto, byś wybrała się do salonu kosmetycznego" :-)

... dokladnie! :) warto isc do kosmetyczki! wydatek niewielki, a pewnosc spora, ze osiagnie sie spodziewany efekt :) pozdrawiam wszystkie wellnessowiczki :)

Gość Brrrrrrrrrrunetka
A skoro jestesmy przy brwiach - to niestety mam uczulenie na wosk i odkrylam nowa metode (stosuja ja arabki) tzw. threading czyli wyrywanie za pomoca nitki bawelnianej. Boli bardziej niz wosk, ale zero krostek czy innych niepozadanych efektow.