Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mhoczny piehożek

Ten krem wyleczył mi cerę!! Hurra!!!

Polecane posty

Gość andriejka
dziewczynki ja tez mam paskudna cere twarzy czy ten krem udało sie którejs kupic w aptece lub w kosmetycznym pa

Gość roksana1991
Ja mam 15 lat (no prawie 16) jak myślicie mogę używać tego kremiku??

Gość oczywiscie ze mozesz

Gość znowu padło
gdzie można go kupić we Wrocławiu?

Gość lublinn
a w lublinie?

Gość znowu padło
zuzannamarianna > dzięki:)

Gość albinka..
kurcze a ja go nigdzie nie moge dostac!!w aptece powiedzieli ze w hurtowni nie maja!!!:(

Gość medicin
ja wlasnie dzisiaj kupilam:) byl w aptece obok mojego domku ale sie ciesze mam tylko nadzieje ze pomoze...dzisiaj pierwszy raz go uzylam, bede smarowac tylko na noc jak myslicie czy ten kerem zlikwiduje mi takie male krostki na calej twarzy??? czas pokaze trzymam za siebie kciuki i za was tez:)

Gość alishija
cześć dziewczyny u mnie dzień 4-jestem bardzo zadowolona..cerę mam jaśnieszą, bez zaczerwień, czerone krostki toszkę przyschły (a mam okres!narmalnie zawsze mam wówczas z 3 ropne wulkany:( ) nie wiem jak na zaskórniki i grudki..bo to mało czasu upłynęło..stosuję 2 razy dziennie rano i wieczorem.Jak już pisałam boję się efektu ,,wyciągnięcia na wierzch" tego wszystkiego co jest pod skórą.... (tego bym raczej nie przeżyła)

Gość co ty mowisz
alishija przeciez chcesz sobie wyleczyc cera podobno!!!To jak chcesz to zrobic inaczej,niz tylko w ten sposob ze wszytsko to paskudztwo wylazi na wierzch i potem dopiero cera pieknieje !!!

Gość alishija
..no wiem..ale ja tego mam tak duzo pod skórą,że....:(

Gość co ty mowisz
no to chyba lepiej zacisac zeby i to jakos przezyc niz sie meczyc z tym do konca zycia

Gość andriejka
ale czy ten w pudełeczku kremik działa tak samo jak ten w tubce za ok 8 zł ja mam ten na dzień za ok 14 zł jak myslicie czy to ten sam tylko nowe opakowanko a moze któras z was stosowała juz ten za 14 zł na dzien i czy on działa tak samo jak ten w tubce :(mam nadzieje ze tak

Gość a czy ktoras z warszawy
dostała ten kremik? jesli tak to gdzie!! plis o pomoc... pzdr:)

Gość podniese wam pryszczochy

w warszawie wystarczy zamówić w aptece ja przynajmniej tak go zdobyłam, ale w hurtowni ponoć tego w tubce już nie ma jest tylko ten w pudełeczku. Dziewczyny ile u Was trwało to oczyszczanie? Ja stosuje rano pichtowy a na noc acne derm bo mam duzo przebarwień. Myslicie, że to nie jest za dużo dla skóry ?

Gość zaaaciekawiona
poważnie jest dobry? co to za krem w ogóle..?

Gość agenciaralolek
dziewczyny czy ten w tubce mozna wogóle jakoś zdobyć oprócz neta i czy ten w pudełeczku na dzien działa tak samo???????

Gość czytajcie wczesniej
na poczatku topiku byla dyskusja na temat skladu tego z tubce i tego w pudeleczku i okazuje sie ze oba maja ten sam sklad, wiec pewnie beda dzialaly tak samo

Gość ola2000
up up up

Gość medicin
ja kupilam w aptece dzisiaj nawet tam zajrzalam z ciekawosci i zobaczylam ze tego w tubce juz nie ma ale za to sa na dzien i na noc :) ja dzisiaj zaaplikowalam 3 dawke kremiku (smaruje tylko na noc) i coz zaobserwowalam cera jakby troche jasniejsza, pryszcze nadal sa i jak teraz przemylam twarz to troche jakby ich wiecej ( moze to ten wysyp) na konkretne efekty trzeba chyba poczekac wiec bede nadal stosowac na noc mam nadzieje ze bedzie lepiej!!!

hej dziewczyny,widze ze bardzo pozytywnie sie wypwoiadacie na temat tego kremu,a powiedzcie mi czy on działa tez na blizny,bo ja mam juz tylko blizny itakie przebarwienia i nie wiem czy poskutkuje?moze któras miała podobny przypadek,z góry dzieki:)

Kupiłam zachęcona komentarzami na jego temat. I ... I jestem w szoku. To cud! Moja buzia w końcu wygląda jakbym nigdy nie miała z nią problemów. Poznikały wszystkie syfki, krostki, grudki, zaskórniki, zaczerwienienia, plamki, jednym słowem wszystko co było moją zmorą. Nobla tej która odkryła ten krem !!! A do zapachu można się przyzwyczaić. Używam go od tygodnia i nie mogę w to uwierzyć. Nie pomagało mi już kompletnie nic. Wychodziłam od kolejnych dermatologów z receptą w ręku i wydawałam jak głupia po 300 złoty na kremy, maści, specyfiki. A wystarczyło kupić krem za 8 zł. POLECAM :))) I zamawiam następne tubki, na wszelki wypadek. Pozdrawiam :)

Gość alishija
do fod na bilzny nie wiem..moze byc za słaby, ale na przebarwienia polecam, bo on ogólnie rozjasnia cerę.Ja mam ją wyraźnie rozjaśnioną, a uzywam go okoła1,5 tygodnia.Wprawdzie miałamo kres i wyskoczyły mi 3 ropne wypryski, ale juz przyschły.Ogolnie jestem zadowolona.cena jest bardzo konkurencyjna więc mozna spróbować.

malinkaa 7 nie! bo to krem nawilzajacy :) i antybakteryjny wiec jest w sam raz :)