Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mhoczny piehożek

Ten krem wyleczył mi cerę!! Hurra!!!

Polecane posty

Gość endi
kupiłam kremik z tej firmy pichtowy ale to nie ten sam podobno tego który reklamujecie juz nie produkuja ale skład ma podobno ten sam jestem ciekawa czy ten mi pomoze? kosztował 14 zł zobaczymy napisze o rezultatach pa pa

Jak to nie produkują??? Niemożliwe!!!! Nie strasz mnie, bo ja sobie nie wyobrażam życia bez tego kremu!!! Nie wiem co zrobię jak przestaną go produkować!!!!!! 😭 A możesz wklepać skład tego kremu, co Ty kupiłas? To wtedy porównam czy rzeczywiście taki sam, to może to byłby ewentualny jego następca.

Gość endi
dzisiaj tak usłyszałam w sklepie zielarskim jak chciałam go zamówic nazwa pichtowy krem na dzien jest jeszcze taki na noc ten na dzien ma własciwosci odmładzajace antybakteryjne odzywcze i energizujace spytam jeszcze w innym sklepie a o jakim nasileniu macie tradzik? pzdr :)

Gość musnieta
a czy nadaje sie do cery wrazliwekj??

A czy on dziala tez na wągry? :) I na jak dlugo starcza? Myslicie ze znajde go w Naturze,czy raczej szukac w aptekach?:) Dzieki za info, moze mi tez pomoze:)

Gość musnieta
napewno go kupioe, ale cZy nadaje sie do cery wrazliwej ..?

Ja mam bardzo wrażliwą cerę i dla mnie jest super :) Nie podrażnia ani troszkę, a nawet powiedziałabym że łagodzi. Dziewczyny nie straszcie mnie, że go już nie będą produkować 😭

Gość ty nie jestes jej mezem
wiecie moze czy mozna go uzywac przy tradziku rozowatym?

Gość patrycja****
witam kobietki, po przeczytaniu paru wypowiedzi na tym topicu zdecydowałam się żeby kupić ten krem, walczę już z tymi okropnymi zaskórnikami od niepamietnych czasów.Dostałam go w aptece na zamówienie, ale własnie dostałam ten "na dzień"a nie "antybakteryjny".Ale wiecie coś jestem bardzo pozytywnie zaskoczona, ten krem jest po prostu idealny do mojej wrażliwej skóry, dawno nie spotkalam tak dobrego kremiku...ale nie chce zapeszac.Poza tym wydałam tyle kasy na vichy, avene...a ten jest tani i a na dodatek bardzo wydajny. Świetnie sie wchłania i nie zostawia tłustej warstwy.wielkie dzieki buzia

Gość ale przeciez to nie ten
ten na dzien jest przeciez przeciwzmarszczkowy, a nie antybakteryjny!!! to nie ten. dziewczyny wpiszcie jego sklad, to porownamy czy taki sam jak tego antybakteryjnego

skład antybakteryjnego: Skład (INCI): Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Cyclomethicone, Arachidyl Alcohol (and) Behenyl Alcohol (and) Arachidylglucoside, Cetearyl Alcohol (and) Cetearyl Glucoside, Prunus Dulcis, Abies Sibirica, Polyacrylamide (and) C13-14 isoparaffin (and) Laureth-7, Parfum, Tocopheryl Acetate, Citric Acid, DMDM Hydantoin (and) Methylparaben (and) Propylparaben (and) Phenoxyethanol, Hexyl Cinnamal, Hydroxyisohexyl-3-cyclohexene Carboxaldehyde, Limonene, Benzyl Salicylate, Alpha-isomethyl Ionone. skład tego na dzień: Skład (INCI): Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Cyclomethicone, Arachidyl Alcohol (and) Behenyl Alcohol (and) Arachidylglucoside, Cetearyl Alcohol (and) Cetearyl Glucoside, Prunus Dulcis, Abies Sibirica, Polyacrylamide (and) C13-14 isoparaffin (and) Laureth-7, Parfum, Tocopheryl Acetate, Citric Acid, DMDM Hydantoin (and) Methylparaben (and) Propylparaben (and) Phenoxyethanol, Hexyl Cinnamal, Hydroxyisohexyl-3-cyclohexene Carboxaldehyde, Limonene, Benzyl Salicylate, Alpha-isomethyl Ionone. dziewczyny czy ten na dzien, co go macie to ten? http://www.esentia.pl/servlet/SNFProduct?p_pid=26393&session=5ab25aa3a7284d91

A no i zapomniałam dodać (chociaz nie muszę, bo widać doskonale) że skład ten sam :) Identyczny. Tak więc myślę, że oba kremy mają działanie antybakteryjne :D No to uff, skoro tamtego już nie produkują, a ten na dzień ma identyczny skład, to się troche uspokoiłam. Najwyżej kupię ten.

Gość patrycja****
skład identyczny...wię po problemie, a ten "na dzień"jest nawilżający, odmładzający, odżywczy i oczyszczający

Gość lemon tv
kurde musze go kupic nei wiecei w jakich aptekach mozna go znalezc?

Ale tam pisze ze on jest do cery dojrzalej..ja mam 16lat.. i cere mieszana sklonna do tradziku. I chyba nie matuje... no sama nie wiem. I wazne tez,czy dziala na wągry? Odpowiedzcie plisss ;) :P

Gość we wrocławiu
moze ktoras z was wie gdzie go dostane?

Gość lemon tv
podajcei nazwy aptek

Gość endi
do Kasiulek to jest własnie ten sam krem który kupiłam maja teraz nie produkowac tego w tubce dodali do tego kremu napis przeciwzmarszczkowy aby zwiekszyc krag odbiorców skoro piszecie ze skład jest ten sam to nie bede szukała tego w tubce po jakim czasie widac efekty?

Gość musnieta
To swietnioe ze nadaje sie do wrazliwej cery i lagodzi podraznienia ;-)

Gość lemon tv
a mi to nikt nie laska odpowiedziec

O widzę, że skład taki sam, więc poczułam ulgę, bo juz myślałam, że zostanę bez kremu. Ten antybakteryjny był przeznaczony dla osób powyżej 18 roku życia, ale skoro skład tego przeciwzmarszczkowego jest taki sam, to znaczy że moga go używać też osoby nie posiadające zmarszczek ;) Mi cera poprawiła się po ok. 2 tygodniach :D Podobno a aptekach Cefarmu są (ktoś tak pisał) ale ja nie wiem. Poszukajcie w sklepach zielarskich.

Gość lemon tv
juuuupi w moim miescie jest apteka cefarmu:)

Gość lemon tv
a ten przeciwzmarszczkowy na pewno mozna troche sie boje zeby nei zepsuc sobei twarzy no ale

No to jeżeli nie wycofali to super :D A poza tym, to skoro na tym antybakteryjnym nie ma nic o tym, że jest przeciwzmarszczkowy i poleca się do cery trądzikowej, to skoro ten na dzień ma taki sam skład, to znaczy że też się nadaje do cery trądzikowej :)

Gość niemożliwe
oo i dodali kilka nowości, np. krem pomarańczowy do rąk, muszę spróbować, bo mają fajne te kremy :) http://www.profarm.com.pl/index.php/pl/6-o/326 skoro akualizowali stronnę, to na pewno by skasowali to, czego już nie produkują, zresztą mozna wysłać meila do producenta, z pytankiem, żeby sie upewnić :)