Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

YOGI-Miś

Będę SADYSTYCZNY dla odchudzających się .

Polecane posty

fajniutkie :) oczka można napaść - soki trawienne się uaktywnią i..... chudniemy chudniemy ;) pozdrówka

mniam mniam :P ja na diecie hehe serio jak sie patrzy na takie obrazki to te soki trawienne pracują i od tego chudniemy?? kurde to ja ide pojeść oczami do lodówki :D

a tak serio to mnie takie rzeczy nie ruszaja... gorzej jakbyś zdjecie pizzy wkleił........................*.*

Gość cwercia
Ja już schudłam 13 kg :) i te zdjęcia mnie nie ruszają :) Dalej sie odchudzam śmiało.

tiramisu czyli lekki obłoczek - toż to pół kalorii nawet nie ma... zwłaszcza (a może przede wszystkim) na obrazku!! ;)

Gość Zapodaj....
ten temat na dietach :P

Gość bleeeeeeeee
ja zażywam od jakiegoś czasu pewien lek, którego skutkiem ubocznym jest brak apetytu. I 5 kg już straciłam.... A jak widzę takie jedzenie, to bleeeeeee...... Dodam, że nie łykam lekarstw na odchudzanie, bo nie mam się z czego odchudzać, ale na całkiem inny problem....

Gość dzieki Tobie ćwicze silną
WOLE! Thx!

Kocham takie jedzonka. Najbardziej ze względu na estetykę podania. Bo w domu, choć staram się też nie jeść na gazecie, nie zawsze chce się wyciągać pełną zastawę. Ale moje 3 letnie dzieci umiały już posługiwać się nożem i widelce. To zasługa babci

Gość MissFoch
mnie akurat motywuje :P wklejajcie wiecy.

Gość Barbadoska
Ja się odchudzam, a taki widok nie robi na mnie żadnego wrażenia. Na zamieszczonym zdjęciu nie dopatrzyłam się żadnej potrawy, którą sama chętnie bym zjadła. Gdybyś tak wkleił zdjęcia hamburgera, frytek, kebaba, dań chińskich, pierogów z serem, to ślinka by pociekła, a tak to tylko widzę, że niewiele tracę.

Ale musicie przyznać ,że to naprawdę wygląda pięknie i człowiek chciałby skosztować tego choćby po troszeczku,żeby sprawdzić jaki to ma smak ! :( Szkoda że nie ma akurat na allegro tej aukcji,bo te zdjęcia można by było oglądnąć powiększone !

Gość jestes sadystyczny
ja sie odchudzam i czuje teraz wielkie ssanie ty.. ty BANDYTO!!!!!!! ;)