Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość walizeczkaaaaaa

Musze sie spakować!!! Pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość walizeczkaaaaaa

W pon rano wyjezdzam na wakacje niby tylko na tydzien ale jeszcze nic nie spakowalam. Sterty prania w pralni, kosmetyki leza na dywanie a ja nie wiem od czego zaczac... Przeraza mnie rozmiar tego balaganu i nie ejstem w stanie sie za to wziasc... Nawet mysle ze chyba odpuszcze sobie ten wyjazd buuu leniwiec ze mnie ale jest tak goraco ze naprawde nie mam sily....

Już, juz, koniec użalania się nad sobą! Raz, dwa, ciuchy do pralki, kosmetyki wybierztylko te najpotrzebniejsze i szybko bez obijania! :D 🌻

Kochana , ja do poniedziałku musze sie spakować i wynieść z mieszkania bo mam przeprowadzke.Uwierz mi to jest dopiero wyczyn.Począwszy od szklanek, na szafach i wersalkach skończywszy.

Gość walizeczkaaaaaa
ja wląsnie 2 dni temu przewiozlam ciuchy i wszystkie bety z jednego mieszkania do tego obecnego i sa w workach... dlatego mnie to tak przeraza gdyby chodzilo tylko o wyjecie rzeczy z szawki i wlozenie do torby to bym juz dawno byla spakowana a ja NIE WIEM GDZIE CO MAM cholera i sama z tym zostalam bo mój maz nie maz w robocie :(

Gość heheheheheheh
łomatko. a co takiego musisz wziac? 2 pary krotkich spodenek, jakas lekka sukienke, kilka cienkich bluzeczek, bielizne i ze 2 pary butow (klapek). do tego kostium, recznik i kilka kosmetykow. odpusc sobie makijarz na wakacjach. spakowanie sie zajmie ci góra godzine. NIE BIERZ STERTY NIEPOTRZEBNYCH GRATOW!!! ;)

Gość o ja pierd.....
MAKIJAZ

Gość walizeczkaaaaaa
taak mam zamiar zabrac tylko kilka ciuszkow tylko najpierw musze je znalesc, wyprac wysuszyc i wyprasowac :( a jak juz znajde te kilka to z worków przy okazji wyleci mi pozostalych sterta i tez trzeba je wyprac itd... A do tego zdjecia pierdólki duperelki po co mi tyle rzeczy :(

Gość kurcze pakuj sie a nie
marudz!!!

Gość to po jaką cholerę
tu siedzisz? Weź się za robotę!

Gość qwdqwfqf
na sranie, na katar na alergie, na goraczke, fenistil, krem nivea-duze ilosci, ibuprom i fervex

w sumie zależy gdzie jedziesz. ja zawsze biorę tribiotic, ibuprom, plastry i maść łagodzącą ,,skutki,, komarów:)

Mam na myśli spakowanie torbę na wakacje w ciepłych krajach? co Wam się tak najbardziej przydało oprócz kremu do opalania? :)

Gość mi pakowanie zajmuje
sekund kilka... No dobra, moze z godzinke ;) A pranie to sie chyba robie tak samo nie wyjezdzajac nigdzie :P