Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oliwkowa

Mój facet ogląda nagie zdjęcia swojej byłej

Polecane posty

nestiri, Nie jesteś gorsza, ale do twojego faceta dotrze to dopiero, gdy cię straci. Z poprzednią jego było podobnie, stracił ją z jego winy i nie umie sobie teraz z tym poradzić. A teraz skoro już twój facet wie co cię boli musisz sama podjąć decyzję czy chcesz z nim zostać i cierpieć czy odejść i też jakiś czas jeszcze cierpieć.

nie wiem czy to jest az tak powazne by od razu zrywac...ale wydaje mi sie ze jest to glebsze niz na to wyglada, a ja tego po prostu nie rozumiem i tylr. jestem narazie zla, zawiedziona, rozzalona i po prostu jest mi przykro i nie wiem jak to dalej traktowac... tak poza tym skad pewnosc ze z jego winy stracil poprzednia?

nie pytaj skąd wiem....ja to wiem:)...bo znam życie:) Nigdy nie wyrwiesz jej z jego serca.....ale z czasem jej blask zblednie....to fakt...jeśli nie będziesz ciągle suszyć głowy o byłą to z czasem ty staniesz się numerem jeden:) muszę już znikać....miłego dnia:) fev

Gość Vikkia
Ja Wam powiem ze wlasnie pozegnalam mojego faceta i jestem z siebie dumna. Znalazlam zdjecia jego stosunku z byłą ze mozna z nich filmik nakrecic, od poczxatku do konca co do detalu. Wlasnie sie spakowalam z jego chaty i wiecej nie mam zamiaru go widziec. NIe zrobie awantury. MOj facet okazal sie morlanie nieczysty. a o pojsciu z nim do lozka nie wspomne. I wiem dobrze, ze nie zapomnial o folderze, bo w komputerze i w komorce wie sie co się ma... Nie chce go widziec. Moje zlekcewazenie to w sumie mała kara.On nie wie dlaczego ja nie odbieram, a ja nie wiem po co to dalej trzyma.Jeden do jednego...Jestem łądna mądra i w sexie tez nie bylo dla mnie tabu...Wiec widac ze facet bylo g...wart...

Gość Vikkia
aaa ,on wroci dopiero w poniedzialek...wiec nie wie jaką mu szykuję niespodziankę, ze on dla mnie po prostu nie istnieje.Co o tym sądzicie!?

Gość masters
Witam wszystkich tu obecnych... Może dodam coś z własnej perspektywy. Ktoś napisał, że facet nie skasuje nigdy fotek swojej byłej mowa o fotkach nagich. OK. Jestem facetem. Co tu dużo mówić każdemu facetowi zdarzało się takowe oglądać, tylko nie każdy potrafi się przyznać. Ale już na samym początku związku z dziewczyną pokasowałbym wszystkie "przeszłości". Co z tego, że może były fajne ujęcia? :D Przecież kocham moją nową dziewczynę! Przecież to o niej myślę. Przecież to jej chcę, i z nią chcę "fantazjować". Więc pytam po co mi stare fotki kogoś kogo już nie kocham? Tu zwracam się do oliwkowej. Przede wszystkim szczera rozmowa z własnym facetem. Może jest nieświadomy, że robi źle.(różne zboczenia są wśród ludzi niestety:/ ) Moim zdaniem takie coś jest przejawiem braku szacunku/miłości dla ukochanej osoby. JA BYM TAK NIE ZROBIŁ... I z tej perspektywy się wypowiadam;)

tak zazdrość boli tak już jest spytaj go i już

Gość anitkaMP
A ja powiem tak mój chłopak mnie kocha...złapałam go na pisaniu z innymi o sexie i chciałam odejść płakał i nie puścił mnie od tamtej pory sprawdzam go ma czyste gg i biling numeru też kompa zmienił ale mogłam się bawić i jego komputerem. Ostatnio sam się przyznał że ma foty gołe swojej byłej ale to tylko do sprawy o alimenty żeby ją "szantarzować" bo ona chce alimenty na siebie...nie mieli dziecka. Zostawił mi tą kartę ze zdjęciami żebym ja ją miała... Oglądałam je...i filmik...i jest mi teraz źle przez to co widziałam co zrobić? kocham go...a on mnie napewno...staramy się o dziecko.

Gość eneszege_marcin
jak nie pogadacie to się nie dowiesz, a każdy kolejny dzień niewiedzy będzie zabijał zaufanie do niego. więc po prostu pogadajcie. poza tym to zawsze lepiej niż gdyby oglądał zdjęcia kolegi :] . nic się nie martw . to zdrowy facet, każdy z nas jest wzrokowcem, lubimy PATRZEĆ. TO JEST NORMALNE!!!!

Gość gość
Ale jest z Toba. Kobiety tez patrza np. na nagie torsy facetow i nie ukrywajcie, ze nie :-)

Gość gość
zboczony h*uj zostaw go bylej zdjecia ogladal, wstaw twojego bylego zdjecia to sie dowiesz od niego jaka qqqjestes, cha*ma masz

Gość gość
to normalny facet - to normalne, że patrzy na zdjęcia byłej, szczególnie, jeśli jest ładniejsza od ciebie