Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aufjjhjg

CZY JEST KTOS TU NA FORUM CO NIEMYJE ZĘBÓW PRAWIE WCALE I ZYJE?

Polecane posty

Gość aufjjhjg

chyba nie znam nikogo kto nie myje zębów..powaznie!

Gość kasiamasiaa
ja też nie znam :)

Gość znam
mój tato, co więcej, o dziwo, ma zęby w całkiem dobrym stanie, jak na swój wiek, nie wiem jak to możliwe :o :o

Gość kasiamasiaa
no co ty pieprzysz?napewno myje tylko ty nie widzisz...jakby nie myl to by nie wyszedł z domu przecież bo by sienie odezwal nigdzie tak by jechalo mu z mordy!

Gość sdfgdfgsdfg
nie wierze ze śa ludzie co niemają szczoteczki...

Gość znam
tato ma szczoteczkę, bo mu ja kupiłam, ale nigdy nie widziałam żeby była mokra, od lat to ta sama szcoteczka, bo sie w ogóle nie nieszczy :o ja muszę swoja zminiać co 2-3 miesiące. Tato ma swój taki zwyczaj, że codziennie przed snem zjada 1 obrane jabłko, bo twierdzi ze ono myje zęby, osobiście uważam że to bzdura, tam są przeciez cukry :p

Gość ale jestescie
moj brat myje moze raz na tydzien ale i tego nie jestem pewna no i.....ma zeby w bardzo dobrym stanie.....dziwne ale prawdziwe moj byly facet myl kilka razy dziennie i....sypaly mu sie strasznie wniosek : nie myc zebow :o

Matko! Samo mycie na pewno nie pomoże! Trzeba jeszcze odwiedzać regularnie dentystę! Od najmłodszych lat! Rodzice często robią błąd wychodząc z założenia, że o mleczne zeby nie trzeba dbać bo i tak wylecą. To bzdura! Trzeba dbać i chodzic do dentysty choćby po to , zeby wyrobić w dziecku taki nawyk, nauczyć je, że to bardzo ważne no i sprawić, by stało się rzeczą naturalną. Czym skorupka za młodu nasiąknie....