Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna_dama

z kim na wesele?

Polecane posty

Gość samotna_dama

Mam ogromny problem. Za dwa tygodnie jest dość ważne dla mnie wesele. Zostałam zaproszona wraz z osobą towarzysząca i właśnie dziś się okazało, że nie mam z kim iść na to wesele. Jest mi bardzo przykro i nie wiem co mam robić, bo już potwierdziłam, że przyjdę z osobą towarzyszącą i napisałam, że będę dróżką panny młodej (dziwny amerykański zwyczaj). Wszyscy wypytują z kim pójdę, a mnie jest głupio. Miałam iść ze znajomym -dostał propozycję pracy na wakacje i wyjechał z Polski. Drugi kolega dostał właśnie grafik na sierpień i akurat w tym dniu pracuje i nie może się zamienić... Poradźcie coś bo już sama nie wiem co robić... Wiem, że są większe tragedie, ale to dość ważna dla mnie impreza rodzinna...

Gość hdta
a gdzie na to wesele?

Gość samotna_dama
do gliwic czemu pytasz?

Gość hdta
to daleko jak dla mnie, bo myslalem ze moglbym sie wprosić ;)

Gość trudna sprawa
a ja mam taki inny troche problem, dostałam dwa zaproszenia na slub i wesele, oba sa w tym samym dniu i o tej samej godzinie, noi musze z któregoś zrezygnowac. Tutaj właśnie jest problem gdyż bardzo lubie obie te osoby - głupio mi jest odmówić ktorejs z nich a musze... Jak myślicie na które iść.

Zadzwoń do panny młodej i poinformuj ją, że przyjdziesz sama. To żaden wstyd iść na wesele bez pary. Nie szukaj kogoś na siłę, tylko idź sama. Na pewno będziesz się dobrze bawić.