Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość włochata_23

Nadmierne owłosienie - czy ja mam jakieś zmiany hormonalne???

Polecane posty

Gość włochata_23

Proszę o radę! Mam taki problem - nigdy się szczególnie nie przyglądałam swoim włosom na nogach, po prostu depilowałam i już... Ale ostatnio złamałam nogę, troszkę poleżałam w gipsie no i potem jak mi go ściągneli... SZOK! Oczywiście, miałam tam włosy, ale jakoś dziwnie rosły - po 2-3 w jednym mieszku (tak to się chyba nazywa - w każdym razie nie tak, że włosek - odstęp - włosek, tylko po 2-3 w jednym miejscu obok siebie (tak na obszarze około jednego mm) Zaczełam się przyglądać moim ramionom - szok, to samo tylko że w miejscach najblizej dłoni, dalej są już "normalne"... I tu moje pytanko - czy ja mam jakieś zmiany hormonalne czy coś? Czy moze taka "gęstość" włosków jest normalna (jestem brunetką)??? Dodam, że od jakiś 3 lat masturbuje się jak głupia, 2-4 razy dziennie (wiem, nie powinnam ale nie mogę się powstrzymać...) - czy to moze mieć jakiś wpływ na poziom hormonów i owłosienie?

Gość Z tego co wiem
Sluchaj poki owlosienie nie pokrywa twarzy... czy okolic klatki piersiowej w ogromnej i bardzo widocznej ilosci nie masz sie czym przejmowac. Jesli chodzi o to wyrastanie paru wloskow w jednym miejscu to tak zawsze gdy sie nogi depiluje...wyrastaja po kilka z jedengo miejsca... Normalka :)) A masturbacja nie ma nic do tego ;)

mi też rosną po 2-3 włoski... a masturbacja i jej wpływ na owłosienie? heh :D podobno ksiądz u mnie w lo mówił, że od masturbacji to włosy między palcami rąk rosną :P gdyby mu wierzyć, prawie wszyscy wyglądalibyśmy jak goryle, wierz mi ;)