Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie wiem co robic/

Łzy faceta..

Polecane posty

Gość nerwy nerwami
ale trzeba byc odpowiedzialnym ze swoje slowa , mowi sie rozne rzeczy ale ciagle grozenie rozstaniem nie swiadczy ani o milosci ani dojrzalosci

Gość ojewjejejeejj...
nie wiem ,ale dla mnie to to ssamo gdyby moj partner wyrazal sie o mnie "moja baba", nie chcialabym tego

Gość to jak ma mowic
Za kazdem razem "mój mezczyna"? "mój ukochany"?:D No nie przesadzajmy! Chociaż nie, ona "dziecko" powinna mówić "mój chłopak" ! Prawda Aśko?:D O taaaaaak! hahaha:D A i do kolezanki powyżej : Jakby on mowil "Moja BABA:]" To Ty zamiast "Mój facet" powinnas chyba mówic "Mój CHŁOP" :D A nam FACETOM podoba sie jak własnie mówicie o nas "mój facet" Czyż nie?;)

Gość Nie wiem co robic/
fajna dyskusja.. nie ma co. nie o to , to chodziło ale niech bedzie 🖐️

Gość ojewjejejeejj...
nie wiem, jesli tak to super :D kiedys byl nawet taki topik na kafe, jak sie zwracac do chlopaka, mezczyzny, faceta. :D najlepiej "moj ogier" :D

Gość jeżeli przy każdej kłótni
grozisz fazetowi rozstaniem tzn. ze nie kochasz go tak naprawde. Wobec powyższej lepiej z nim zerwij od razu i nie męcz chłopaka.

Gość rosemarie
ale jakie zrywanie co klotnia?????????? tu widac ze byla jaks jedna rozmowa i tak rzekla? jakie zrywanie co klotnia, a jelsi ktoras tak robi to chce aby wyznal jej uczucia, czyli ucinasz reke by ktos rzekl, to moja, i oto chodiz by rzekl czy ona jego czy nie. Ale to inna histroia, inna, przeszla tym bardziej:) moja inna, zadnych zerwan nie było:)

Gość Nie wiem co robic/
Dokladnie, byla jedna rozmowa, a ja nie wytrzymalam i powiedzialam ze to koniec.. po czym on zaczal plakac. Czytajcie uważniej. Sami sobie dopowiadacie i od razu oskarżacie. I nie pisze na forum, po to by mnie obrażać. Każdy ma inne charaktery, mimo że sie kocha całym sercem to różnie można postepować. Szkoda, że niektorzy z Was tego nie rozumieja.

Gość sama napisałaś
"Ciesze się ze Go mam. Ale jesli nastepnym razem, na jakaś nasza wiekszą kłotnie i groźbe rozstania z mojej strony, podobnie zareaguje to naprawde nie wiem co zrobie" wiec pewnie na jednym takim się nie skończy.. Ale jaki ty właściwie masz problem bo nadal nie rozumiem ?

Gość czepiacie sie dziewczyny