Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aska z mezem

czy on postapil chamsko?

Polecane posty

Gość aska z mezem

sprawa wyglada tak,mam szwagra z ktorym specjalnie jakos nigdy sie nie bratalem ale tez nie darlem specjalnie kotow,taka raczej uprzejma neutralnosc,ja do niego tez nic nie mialem!czasami sie pozyczylo jakis film,gre,a pozniej on odemnie i tak sobie trwalismy przez 5 lat. W piatym roku zwiazku z jego siostra postanowilismy sie pobrac(slub cywilny),dla szwagra nie lada problemem byl wybor prezentu,chodzil w kolko i biadolil "co wam tu dac?"siostra jego nie wytrzymala i odp"kasa bracie ,kasa ile uznasz prosze o ocene jego zachowania,specjalnie nie dal na czas,dostalismy pieniadze w walucie $ tesc przywiozl te pieniadze rowno rok wczesniej z Ameryki!dodam ze szwagier sam SIE POCHWALIL TYM ZE TO Z TEJ KOPERTY CO LEZALA W BARKU PRZEZ ROK! czy to ze tesciostwo krotko poszac"nie przepada za mna" ma cos wspolnego z ta sytuacja? zawsze sie przyda",miala racje jestesmy na dorobku.....heh jakie bylo zdziwienie mojej malzonki kiedy w dniu naszego slubu(wiedzial o nim pol roku wczesniej)dostalismy same kwiatki i to nie jakies specjalne,w sumie te z tanszych, a prezent ok 700zl jakis miesiac pozniej!musze przyznac ze moja malzonka poczula sie urazona w tym wyjatkowym dla niej dniu(jej brat byl naszym swiadkiem),teraz on sie chajta,i tak sobie mysle czy nie odplacic"pieknym za nadobne"?bo to chyba cos nie w porzadku bylo z jego strony,przyznacie?Jarek i Aska..

Gość łączenie tematów
21:06 ja bym to olała uważam że jakakolwiek "zemsta" nie ma sensu. Po prostu na miejscu Twojej siostry zwyczajnie zapytałabym brata dlaczego dał ten swój prezent po tak długim czasie i szczera rozmowa i tyle. O ile w ogóle się da z nim rozmawiać. 21:10 Emma Harte Jak trafiłeś na chama nie musisz równać w dół do jego poziomu. Ja właśnie dołożyłabym wszelkich starań, żeby znależć się elegancko. Tzn: piękny ubiór, piękne kwiaty i...malutki, ale gustowny prezent. Specjalnie bardzo niedrogi, ale z klasą. To może być trudne, ale bardzo postarałabym się o coś wyjątkowego, o czym młodzi, a najlepiej młoda, marzy lub jest bardzo potrzebne. Nie podpowiem, bo nic o nich nie wiem. I bardziej skierować uwage na panią młodą, szwagra tylko uprzejmie "tolerując" Nie zawsze mów, co wiesz; ale zawsze wiedz, co mówisz

Daj spokój z ostentacją. Niesmak wobec szwagra zostaniejuż na długo, nic tego nie zmieni. Zachowaj się teraz tak, żebyś nie nabawiła się niesmaku wobec siebie.

Gość pokaż klase i zachowaj sie
tak jakby ten szwagier wczesniej nic nie zrobil chociaz nie do konca zrozumialam o co chodzi:o

Gość Liiliia
jakby niebylo prezent i tak dostaliscie, nie ma co rozpamietywac,a ze szwagrem dalej zyc na takiej stopie jka dotychczas,

Gość prezent za 700 zł
TO CHYBA DUŻO !!!! A ty sie rozżalony czujesz?:o

Gość gdyby mi nie dał prezentu
gdyby mi nie dał prezentu wcale to wtedy owszem, odpłaciłabym pięknym za nadobne. Ale skoro dał prezent tak drogi nawet po długim czasie, ale dał. To wtedy by miał że tak powiem wybaczone.