*Gwiazdka Mała 0 Napisano Lipiec 28, 2006 Kupiłam od pewnej internautki tabletki antykoncepcyjne, bo ona nie mogła ich używać. Otóż to są tabletki Rigevidonu, mają ten sam identyczny skład i nazwę z tymże były kupowane za granicą na węgrzech. No i kształt tabletki jest inny i opakowanie też inne a poza tym wszystko się zgadza.NO i nasuwają się mi wątpliwości-czy są tak samo skuteczne jak polskie, no i to czy produkty te za granicą mogą być w innych pudełkach sprzedawane,proszę o odpowiedz bo się waham Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
teoria 0 Napisano Lipiec 28, 2006 witaj :) ja też biore Rigevidon :) jeśli skład jest identyczny a tylko opakowanie różne to nie masz się czym przejmować poza tym dlaczego niby węgierskie miały by być mniej skuteczne ?? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Gwiazdka Mała 0 Napisano Lipiec 28, 2006 no wiesz ja jestem typowa polka- wystarczy jeden szczegół by podać w wątpliwość działanie :) mam nadzieję,że wszystko będzie oki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
teoria 0 Napisano Lipiec 28, 2006 bedzie ok na pewno :D ppomyśl w ten sposób : dlaczegóż by Węgierki miały być traktowane inaczej niż Polki i sprzedawano by im nieskuteczne tabletki ?? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Gwiazdka Mała 0 Napisano Lipiec 28, 2006 w sumie tak- dziękuje za rade :) jestem juz spokojniejsza :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach