Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czuję...

Chcialabym z kimś pogadać...

Polecane posty

Gość czuję...
hm, no wlaśnie kurcz,e albo jestem przewrażliwona.... on sie często ogląda z innymi, ale tylko za ich ciałami, i mówi mi o tym.... np."zobacz, ładną buzię ma ta dziewczyna nie?" a ja mu zwykle przyznaję racje, a są takie momenty przekomarzania sie, on np. "zpbacz na cycki tej laski... mmm," a ja :jejku, jaki ten facet ma boski tylek...." ;)

Gość tsunami
moze to dziwnie zabrzmi ale zaobserwowalam to u siebie i znajomych - latwiej powiedziec "jestes piekna" do nowo poznanej dziewczyny niz do dlugoletniej partnerki. faceci po jakims czasie bycia razem "zwyczajnieja" i boja sie lub wstydza takich slow. to w pewien sposob ujawnialoby ich wrazliwosc a przeciez wszyscy chca byc tacy mescy... nie wydaje sie wam ze tak jest?

Gość rosemarie
tak jest, a to wlasnie te obok trzeba mowic to, tak jak i jemu, ze jest taki czy taki:)

Gość czuję...
rosemarie, mi wlasnie chyba najbardzije tych spacerów brak, uwielbiam to, a mój Misiek właśnie nie.... mam jeszcze jeden problem... on CIĄGLE ma ochotę na sex, a ja w ogóle:( i wciąx jest tak że onm mnie prosi, a ja mu odmawiam,wymyślam wymówki:( a to dlatego bo wciąz jestem sucha, nie mam orgazmu, czesto boli... mnie to poprstu nie cieszy:(:(:(

Gość szakal 7
UWIELBIAM SIĘ ZACHWYCAĆ JEJ CIAŁEM OSOBĄ I CAŁĄ NIĄ. UBUSTWIAM TO ROBIĆ. JEST CUDOWNA...A MINĘŁO JUŻ LAT...POMAGAM JEJ A ONA MI.CZY TO JEST MIŁOŚĆ CZY UWIELBIENIE , A MOŻE SZACUNEK DLA CZŁOWIEKA.KOCHAM JĄ..

Gość czuję...
masz rację... hm, ja na przykład kiedyś w ogóle nieodsłaniałam nóg(zwykle faceci mi mówią ze nigdy takich nóg nie iwedzieli więc chyba coś w tym jest;0) to mówił że mam chodzić w spódniczkach bo chce sobie popatrzeć na moge nóżki, i je calował, obmacywał... a teraz kiedy non stop chodze w spódniczkach i krotkich spodenkach ze aż tyłek mi wystaje to juz takie powszechne...

Gość czuję...
a ja uważam że cudowną rzeczą jest mówić tak jak Ty to robisz Szakal.... ja wiem że nie mówi tak mój Misio... jejku... chyba sie za bardzo uzalam nad sobą...

Gość tsunami
szakal - to jest wszystko razem a nawet cos ponad uwielbienie. szczesciarze z was pozdrawiam 🌻

Gość rosemarie
To miłosc, czy tak zachwycamy sie kims niekochanym, czy ktos niekochany daje tyle szczescia/no wlasnie:) czuje.. moze zapracowany to i na spacer nie ma siły:) Co do reszty;) nie jestem specem, ale wiem jedno empatia, postwa sie w jego sytuacji, on w twojej i mowice co czujecie i jak to widzicie:) ludzie kochajacy znajda rozwiazanie. Moze pora nie ta albo miejsce nie to itp:)

Gość tsunami
to zalezy od charakteru mezczyzny. nie kazdy ma dar okazywania uczuc

Gość tsunami
nie zazdrosc dziewczynie szakala tylko posluchaj rosemarie i znajdz to cos w swoim chlopaku :D

rocemarie daj na siebie jakieś namiary chciałabym z Tobą porozmawiać

Gość czuję...
myslicie że przez to że nie mam komplentej ochoty na sex(mysle że to wina pigulek) oodala nas od siebie?? Własnie wskoczył mi do pokoju ogromny konik polny, aż stuknęlo, fe.... i jak go teraz zlapię?? ;/

Gość rosemarie
hm kazdy mowi o uczuciach na swoj sposob, jeden kwiatami,drugi tym ze poda koc jak jestes chora:) nasmaruje itp:) jak kreci reumatyzm:) moze nauczmy sie dostrzegac miłosc naszych facetów:) Moj kocha, pisal o tym, ale kurcze ja stesniona jego, tych oczek, buzki i cielutkiej osobowisc jaka ma:) a ona mi tyle tylko pisze, czyli juz bylam nienasycona jego, i nie znaczy to, ze nie doceniam tak okazywanego uczucia, ale jak sie kocha to chce sie z ukochanym isc, mowic, karmic wroble czy golebie:) mam nadzieje, ze rozumiecie:)

Gość czuję...
pewnie że rozumiemy:) fajna z Ciebie kobietka:)na długo wyjechał?

Gość tsunami
rozumiemy mi wystarczy ze siedzimy razem w pokoju. ja czytam lub udzielam sie na kafe a on ma swoje zajecie. czasem nawet nie rozmawiamy ze soba ale liczy sie bliskosc

Gość rosemarie
tak tsunami, tak wlasnie czuje.. a jedzil daleko, i niebezpiecznie, ale cały i zdrow:) jutro tancuje na weselu:P nie na dlugo pojechal, moze przywiezie mi zirenka ryzu, co je złapał na szczescie, nasze szczescie:)

Gość tsunami
z pigulkami to troche smieszna sprawa - bierzesz zeby moc sie kochac kiedy chcesz. tymczasem jesli mozesz to robic kiedy chcesz to tracisz na to ochote. dlatego ja nie biore pigulek w mysl zasady ze zakazany owoc smakuje najbardziej :D

Gość szakal 7
TAAAK. SZCZĘŚCIE.MAM NAJWIĘKSZĄ ZOŁZĘ ŚWIATA....JESTEŚMY JAK OGIEŃ I WODA ,I TO NA PRZEMIAN ....KŁÓTNIE ITD...ALE MÓWIMY O TYM I O TAMTYM. NIE MA CICHYCH DNI. ONA MNIE UCZŁOWIECZA , A JA JĄ WYCHOWUJĘ...A W SEKSIE JEST WYMAGAJĄCA LUB NIE . DZIĘKI JEJ ZA TO. KOCHAM JĄ.

Gość czuję...
hehe, tylko że ja muszę, bo one mibardzo poamagają na cerę... a Skarbuś bardzo nie lubi prezerwatyw...

Gość tsunami
ide kroic ananasa. chwile mnie nie bedzie :D

Gość tsunami
to co ze nie lubi. a ktorys facet lubi? troche poswiecenia :D i to nie koniecznie z twojej strony a na cere sa inne sposoby ide juz

Gość czuję...
nawet sobie nie zdajecie sprawy jak bardzo czuję się szczęśliwsza, kiedy mozna z kims tak ot, zwyczajnie porozmawaić, to jest bardzo potrzebne. dlatego juz nigdy nie popełnie błedu jakim jes palenie za soba wszystkich mostów.... PRZYJAŹŃ TO NAWJIĘSZKY SKARB ŚWIATA.... WAŻNIEJSZY NIŻ MIŁOŚC... BO BEZ PRZYJAŹNI I MIŁOŚCI NIE MA...

Gość rosemarie
jak bede z Nim razem, to zadnych klotni nie bedzie, zadnych, bo juz wyjasnione, poza tym dialog ciagle, nawte taki cisza, wazne ze obok siebie:) kocham bardzo mojego skarbka:) ❤️ 👄

Gość czuję...
Tsauanmi nistety ja nie mogę przerwać... bo mnie wlasnie dlatego że nic nie pomagało zmotywowalo do tego by brać pigułki, i potem dopiero się jeszcze przydały:) chyba sie zaopatrzę w jakiś żel, podobno pomagają;)

Gość czuję...
wiem, wiem, Kobiet się o wiek nie pyta... ale z ciekawości tok tylko, ile macie wiosenek, i z jakich jesteście miast?

Gość rosemarie
tak rozmowa to duzo daje, wazne aby zakochani tak wlasnie jak m tu ze soba rozmawiali, i zobaczmy i powazny temat - uczucia, zwiazek, a jaki mily, powaznie i z humorem:) i bardzo tworczo:) owocnie

Gość rosemarie
tak pure zone cos takiego:) tez sobie zakupie, ale mi na aukcji zasmyrkneli:P

Gość tsunami
sprobuj najpierw oliwke dla dzieci - ja tak robie :D pod koniec sierpnia stuknie mi cwierc wieku ale i tak postawie na torcie 18 swieczek hehe oryginalnie jestem z Lublina

Gość tsunami
ta oliwka nie na cere jak sie zapewne domyslasz :D