Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość diaaaana

pomocy mdli mnie już 4 dzień nie daje rady

Polecane posty

Gość diaaaana

czesc dziewczyny! prosze, niech ktoś mi powie czy to na pewno jest normalne i jak dlugo jeszcze potrwa:( mianowicie zaczelam brac diane 35, jestem po 7 tabletce. po 4 tabletce zeczely sie mdlosci. w zasadzie na wiekszosci tabletek pisza, ze na poczatku mdlosci moga wystepowac, ale ja tego nigdy nie mialam (a probowalam juz microgynonu, logestu i cilestu, teraz biore diane w zasadzie ze wzgledow zdrowotnych). tym razem jednak jest inaczej. wyobrazalam sobie, ze to czasem mi sie zrobi niedobrze i juz, a mi jest niedobrze prawie caly czas, momentami mam wrazenie, ze zaraz pobiegne zwracac. i to juz trwa 4 dzien, powoli zaczynam sie denerwowac:( poradzcie cos prosze!!

W moim przypadku mdłości , wymioty trwały tylko 2 dni. U Ciebie ten stan rzeczywiście się przeciąga. Powinnaś poczekać jeszcze kilka dni i jesli dolegliwości nie ustąpią skontaktuj się z ginekologiem, może konieczne będzie zaprzestanie brania Diany i zamiana na inne tabletki.

Gość diaaaana
czyli to może trwać przez całe opakowanie? ;( okropnosc ale dzieki wam bardzo, mam nadzieje, ze tabletek nie bede musiala zmianiac, bo jesli tak na yasmin, ktore sa troche nie na moja kieszen;/