Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktora taka madra byla

harmmonet - skad te plotki

Polecane posty

Gość ktora taka madra byla

jestem ciekawa ktora to byla taka madra i powiedziala ze wycofali ze sprzedazy te tabletki i ze nie produkuja ich juz i ze nie mazna ich juz kupic w apteach wlasnie z tego powodu...?

Gość hmmmmmmmm
ciekawe, bo ja kupuję je od 5 lat nieprzerwanie. A co się stało z nimi? Miesiąc temu jeszcze były...

to nie plotki, były jakieś serie Harmonetu, które zostały wycofane ze sprzedaży ze względu na złe oznakowanie, ale jednocześnie inne serie były w sprzedaży, więc nie była to jakaś zauważalna przerwa.

Żadne plotki :P to było jakoś rok temu jak jeszcze brałam harmonet :] były 3 serie wycofane ze sprzedazy i chwilowo było trudno go dostać, ale trwało to miesiac lub cos ok tego ;) wiec jesli ktos miał wiekszy zapas tabletek w domu, to nawet nic o tym nie wiedział ;)

Gość IiDka
harmonet był wycofany, ze względu na badania i uzupełnienie informacji na ulotkach... a nie ze względu na szkodliwość (choć szkodzi jak wszystkie tabletki anty) czy wadę produktu... spytajcie w aptekach - ja w każdej własnie taką informację uzyskałam...