Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy tak czy nie

Czy tata mial prawo tak postapic??

Polecane posty

Gość czy tak czy nie

Miesiac temu zaczely sie wakacje. Chociaz mamy wolne ja za duzo na dwor nie wychodzilam bo chyba jestem troche uzalezniona od internetu po za tym jestem typem kanapowca i jakos tak wyszlo ze duzo siedzialam na chacie. Tata probowal na mnie wymuszac wyjscie z domu ale bylam poklocona z najlepszymi kumpelami i to tylko jeszcze bardziej sie przyczynilo do mojego siedzenia w nim, bo samotne spacery nie sprawiaja mi przyjemnosci. Ale nie marnotrawilam tez tak zbytnio czasu bo mam swoje hobby, ktoremu duzo go poswiecam! Ale tata postanowil podjac kroki ostateczne i W OGOLE nie dal mi w tym miesiacu kieszonkowego twierdzac ze to za kare... A w koncu mamy wakacje a o tej porze roku jest najwiecej potrzeb... Byc moze troszke przyczynila sie do tego jeszcze moja niezbyt wysoka srednia na koniec roku... Ale czy on mogl tak postapic- uwazacie ze dobrzez robil?

Gość ania z zielonek
to wyjdz zarób :o to bedziesz miała i tate z głowy bo nie bedzie cie w domu i pieniądze :o

Gość nie dał ci kieszonkowego bo
w dozmu siedzisz ? to powiedz ze zaczniesz wychodzic, na dyskoteki, bedziesz sie puszczac i brac narkotyki jak mu tak przeszkadza twoja obecnosc ;)

Gość czy tak czy nie
ale wakacje sa od odpoczynku a nie zarobku, ja nie narzekam tak strasznie, bo jeszcze mama czasem sypnie pieniadzem, tylko sie zastanawiam czy on waszym zdaniem mogl tak zrobic

Gość powiedz mu że
nie możesz wychodzić z domu bo nie masz pieniędzy

Gość fggfgfdg
"o jaka ja smutna, bo nie dostałam papu :( " przestań dziewczyno, kiedyś nie było czegoś takiego jak kieszonkowe i można było PRZEŻYC :P

Gość ania z zielonek
a ile masz lat?

Gość dżamajska dziewczyna
ja tez duzo czasu spedzam w domu, ale jakos rodzice nie maja do mnie o to pretensji. Nie pasuje im tylko to, ze w dzien siedze w somu, wieczorem wychodze, a wracam w nocy :P bo poodbno sie martwia... ja np. kieszonkowego nie dostaje wcale... jesli czegos potzrebuje to mowie, jak jest kasa to dostaje, a ajk nie ma to nie... ja mysle, ze mial prawo...

Gość AJAJA
PO CO cI PIENIADZE JAK SIEDZISZ CAłY DZIEń W DOMU.UBRANIA cI NIE POTRZEBNE KOSMETYKI TEZ A JEDZENIA cI NIE ZAłUJą

Gość kuul
to jego pieniądze, więc oczywiście że miał prawo

Gość ania z zielonek
Po 1 to są jego pieniądze i ma sobie prawo robic z nimi co sie jemu podoba a nie tobie... wcale ci nie musi dawac... nie ma takiego prawa..

Gość czy tak czy nie
jestem w takim wieku ze moglabym sobie dorobic ale moze za rok bo teraz jeszcze nie czuje sie gotowa na prace:)

Gość ja też nigdy nie dostawalam
od rodziców tzw. kieszonkowego. Dla mnie to była jakaś abstrakcja. Jeśli już dawali pieniądze to zawsze na ściśle określony cel, np. buty, bilet miesięczny, wycieczka...

Gość czy tak czy nie
ja mialam na dowrot- dostaje kieszonkowe i nic po za tym, musi mi starczyc i sama sobie na wycieczki z tego zabieram jak chce

Gość kuul
hehehe ..."nie jestem gotowa na pracę" czyli leniwa jesteś i tyle :D